Maailman 5. nopein partiotaitokilpailu

Avainsanat: kilpailu

Tää on vaan jotain kivaa tekemistä yli 18 -vuotiaille

Maailman 5. nopeimmat pt-kisat on vaeltajien ja aikuisten kohokohta Partioviikolla. Torstai 20.4. on se ilta, kun otetaan omat kaverit sekä sopiva pilke silmäkulmaan, ja lähdetään kisaamaan keskelle kaupunkia. Kilpailu on nopea, parin tunnin ohjelma, joka antaa mahdollisuuden karata pois arjen pyörteistä ja testata omia partio- ja muita taitoja.

Pari tuntia järjestettyä ohjelmaa omille kavereille on se, mitä moni haaveilee keskellä omaa partioarkea. Silti välillä tuntuu, että juuri näistä tapahtumista tyhjentää omaa kalenteriaan ensin. Oma hyvinvointi on kuitenkin tärkeää ja siksi Päpan aikuisryhmä järjestetää vaeltajille ja aikuisille oman tapahtuman tänäkin vuonna. Kyseessä on viidettä kertaa järjestetty joukkuekilpailu, jossa kisataan yhdessä 3-4 hengen joukkueissa.


Pari vinkkiä joukkueen kasaamiseen – ja mitä niistä seuraa:

  1. Haastakaa naapurilippukunnan paras joukkue  (Tehdäänkö teidän lippukunnassa asiat paremmin, kuin naapurissa?)
  2. Ota oma ryhmä tai johtajaporukka ja lähde mukaan  (Tarvitsetteko ryhmäytystä tai yhteistä kevyttä tekemistä?)
  3. Kasaa vanhat partiokaverit mukaan muistelemaan menneitä  (Tekosyy nähdä vanhoja kavereita.)
  4. Ota mukaan tytökaverit ja esittele samalla hullun hienoa harrastustasi!  (Tämän jälkeen sua ei ehkä pidetä niin hulluna siellä töissä.. 🙂 )
    Tapahtumaan on perinteisesti osallistunut noin 100 kisaajaa. Joukkueet palkitaan suoritusten perusteella, sekä lisäpisteitä saa jos joukkueessa on vähintään yksi EVP. Tänä vuonna kilpailun sijainti on jotain ihan muuta, kuin totuttu Narinkkatorin ympäristö.  Järjestävä osapuoli tarjoaa paikalle hyvää tekemistä ja maukasta ruokaa. Seuran hoidat paikalle sinä. Eli Whatsappi laulamaan ja joukkue kasaan. Lisätietoja Facebookin eventissä.

 

Ilmoittautuminen päättynyt