Maailman 8. nopein partiotaitokilpailu

Avainsanat: kilpailuevpjohtajahuolto

HUOM! Tämä yllätyksiä täynnä oleva kisailu toteutetaan uusin juonin ja viekkauksin. Pidä johtajistosi pelisilmä vireessä ja odota ilmon aukeamista. Kuin telkkä pönttöön – tämä tulee! 

Maailman 8. nopeimmat PT-kisat on kilpailunnälkäisten vaeltajien ja aikuisten kohokohta Partioviikolla.

Keskiviikko 22.4. on se ilta, kun otetaan omat kaverit mukaan ja toisista kavereista mittaa: sopiva pilke silmäkulmaan, voitonnälkä päälle ja eikun kisaamaan! Kilpailu on nopsa, parin tunnin ohjelma vuonna 2020 modernisti etäkonttoreilla. Mini-kisa keskellä partioviikkoa mahdollistaa karkaamisen arjen pyörteistä ja mahdollisuuden testata omia taitoja vähän erilaisin keinoin. Tehtävät voivat olla lähes mitä tahansa, joten valmistaudu kaikkeen ja vaikka SM-kisamitalit olisivat viime vuosina jääneet saamatta, täällä kelpaa haastaa muut.

Kyseessä on kahdeksatta kertaa järjestetty kilpailu. Tämä vuonna kisaillaan verko yli, joten tarkempia ohjeita saapuu vielä.

Kisan ”lähtö” on klo 18:00 ja tarkempi kisakirje lähetetään Kuksaan ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen avataan tuota pikaa, kun kisamuutokset saadaan kuntoon.

Hyvää kannattaa odottaa,

Toivottavat kisan staabi, eli menneiden vuosien maailman x, x ja x. nopeimpien voittoisa kisavartio

Tulossa