Maailman 11. nopeimmat partiotaitokisat

Avainsanat: johtajahuoltomaailman nopeimmat PT-kisat

Maailman 11. nopeimmat PT-kisat on kilpailunnälkäisten vaeltajien ja aikuisten kohokohta Partioviikolla.

Mitä tällä kertaa tapahtuukaan maalla, merellä ja ilmassa?

Torstai 20.4. on se ilta, kun otetaan omat kaverit mukaan ja toisista kavereista mittaa: sopiva pilke silmäkulmaan, voitonnälkä päälle ja eikun kisaamaan! Kilpailu on nopsa, muutaman tunnin ohjelma kisailua, johtajahuoltoa ja älynväläyksiä ripauksella sopivia hullutuksia. Tuomarit voi olla lahjottavissa tai sitten ei, kaikki on tärkeää tai sitten ei niinkään. Ota tästä nyt sitten selvää.

Mini-kisa keskellä partioviikkoa mahdollistaa karkaamisen arjen pyörteistä. Tehtävät voivat olla lähes mitä tahansa, joten vaikka kisatrikoot olisivat viime vuosina jääneet kaappiin, täällä kelpaa kisata juuri sellaisella sykkeellä kuin huvittaa.

  • Kyseessä on 11. kertaa järjestettävä joukkuekilpailu, jossa kisataan 3-5 hengen joukkueissa.
  • 15 € kisamaksu on koko vartion kisamaksu
  • Kisavartio voi kutsua ei-vielä-partiolaisia kavereita mukaansa, ja tämä on jopa suotavaa, sillä EVP-osallistujasta saa bonusta. Kisavartion ilmoittajan tulee kuitenkin olla partiolainen!
  • Ensimmäistä kertaa kisassa mukana olevat tienaavat myös bonuksia kisavartiolleen, joten nyt kannattaa houkutella oman tai kaverilippukunnan ekakertalaiset mukaan.
  • Tarkempi kisainfo lähetetään joukkueen ilmoittamalle kisavartion johtajalle sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Stay tuned!