Nuoren mielen ensiapu -koulutus

Avainsanat: koulutusNMEANuoren mielen ensiapu

Nuoren mielen ensiapu on Mieli ry:n rekisteröity koulutus, jonka tavoitteena on edistää lasten ja nuorten mielenterveyttä lisäämällä heidän parissaan toimivien aikuisten mielenterveystaitoja.

Koulutus antaa valmiuksia

lasten ja nuorten mielen hyvinvoinnin tukemiseen
mielenterveyden ongelmien ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen tunnistamiseen
lapsen tai nuoren kohtaamiseen ja huolen puheeksi ottamiseen
Koulutuksessa käsitellään muun muassa mielenterveyden suoja- ja riskitekijöitä, vuorovaikutusta, tavallisimpia lasten ja nuorten mielenterveyden ongelmia, kriisejä ja kiusaamista. Koulutukseen kuuluu yksi lähiopetuspäivä sekä verkko-opiskelua. Osallistujat saavat itselleen oppikirjan.

Koulutus koostuu yhdestä lähiopetuspäivästä ja itsenäisestä verkko-opiskelusta. Lähiopetuspäivä pidetään lauantaina 1.10. klo 9-16 Partioasemalla. Koulutukseen sisältyvä verkko-opiskeluosuus suoritetaan lähipäivän jälkeen, aikaa tehtävien tekemiseen on neljä viikkoa. Lähiopetuspäivä sisältää lounaan. Kurssi on osallistujille maksuton, tutustu peruutusehtoihin. Koulutuksesta saa todistuksen.

Piirin järjestämä kurssi on tarkoitettu yli 22-vuotiaille, partiossa lasten ja/tai nuorten kanssa toimiville aikuisille. Kurssin aihepiirin vuoksi on erityisen tärkeää, että kurssin osallistujien oma elämä on tasapainossa.

Kurssille otetaan 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujille lähetetään kurssikirje noin viikko ennen koulutusta. Huomioithan, että koronatilanne saattaa syksyn aikana muuttua ja kurssin toteutusajankohta siirtyä. Osallistuthan vain täysin terveenä!

Lisätiedot: Sarah Takolander

Ilmoittautuminen päättynyt