Nuoren mielen ensiapu

Nuoren mielen ensiapu on Mieli ry:n rekisteröity koulutus, jonka tavoitteena on edistää lasten ja nuorten mielenterveyttä lisäämällä heidän parissaan toimivien aikuisten mielenterveystaitoja.

Koulutus antaa valmiuksia

  • lasten ja nuorten mielen hyvinvoinnin tukemiseen
  • mielenterveyden ongelmien ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen tunnistamiseen
  • lapsen tai nuoren kohtaamiseen ja huolen puheeksi ottamiseen

Koulutuksessa käsitellään muun muassa mielenterveyden suoja- ja riskitekijöitä, vuorovaikutusta, tavallisimpia lasten ja nuorten mielenterveyden ongelmia, kriisejä ja kiusaamista. Koulutukseen kuuluu yksi lähiopetuspäivä sekä verkko-opiskelua. Osallistujat saavat itselleen oppikirjan.
Kouluttajana toimii Mieli ry:n asiantuntija.

Piirin järjestämä kurssi on tarkoitettu yli 22-vuotiaille, partiossa lasten ja/tai nuorten kanssa toimiville aikuisille. Kurssin aihepiirin vuoksi on erityisen tärkeää, että kurssin osallistujien oma elämä on tasapainossa.

Kurssille otetaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujille lähetetään kurssikirje viimeistään viikkoa ennen koulutusta. Huomioithan, että koronatilanne saattaa kevään aikana muuttua ja kurssin toteutusajankohta siirtyä tai maksimiosallistujamäärä muuttua. Osallistuthan vain täysin terveenä!

Lisätietoja saa sähköpostilla tiia.talvitie@partio.fi

Ilmoittautuminen päättynyt