Organisaatiossa toimiminen -koulutus: Kehityshankkeen toteuttaminen

Avainsanat: koulutusLuottisorganisaatiossa toimiminenluottiskoulutuskehityshanke

Organisaatiossa toimiminen koulutusten -osiot 15.4. eteenpäin toteutetaan tavalla tai toisella. Kokoamme parhaillaan koulutusta erilaisiin koulutusmenetelmiin sopivaksi. Kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa järjestelyistä. Vielä ehdit myös ilmoittautua mukaan!

Organisaatiossa toimiminen -koulutusta tarjotaan uutuutena keväällä 2020.

Koulutus on tarkoitettu piirin kiinteässä organisaatiossa toimiville ryhmien ja toimikuntien sekä piirihallituksen ja -neuvoston puheenjohtajille ja jäsenille. Koulutuksen esitietona on partiojohtajan peruskurssi, ja se koostuu neljästä iltakoulutuksesta kevään 2020 aikana. Osallistua voi yhteen iltaan tai kaikkiin, mutta suorituksen koulutuksesta saa ainoastaan osallistumalla jokaiseen koulutustapahtumaan.

Koulutus antaa valmiudet toimia ryhmän tai toimikunnan täysipainoisena jäsenenä.

Tämän kolmannen illan 15.4. aihe on kehityshankkeen toteuttaminen, ja siellä saat kattavasti tietoa

• kehittämishankkeen perusprosessista, kuten nykytilan jäsentämisestä, ratkaisujen kehittelystä ja toteutuksen suunnittelusta ja
  • kehittämishankkeen toimeksiannon kirjoittamisesta.

Muut illat ovat seuraavat:

• Ensimmäisen illan 2.3. aihe on aikuisryhmän johtaminen.
  • Toisen illan 25.3. aihe on projekti. / Tämä ilta siirretään ja ilmoittautuneille tiedotetaan miten moduuli järjestetään.
  • Neljännen illan 19.5. aihe on ryhmän toiminnan suunnittelu.