Päpa goes Johtajatulet

Avainsanat: tapahtumakoulutusseminaari

Johtajatulet valaisevat jo elokuista horisonttia kalenterissa 25.-27.8. Evolla. On aika loikata kyytiin kouluttautumaan ja kokemaan isosti. Pääkaupunkiseudun Partiolaiset haluavat kannustaa kaikki johtajat matkaan pääkaupunkiseudulta:

  1. Järjestämällä kaikille avoimen yhteiskuljetuksen Johtajatulille HKI-Evo-HKI
  2. Tarjoamalla piirin oman semmasession Johtajatulien yhteydessä.

Mennään yhdessä ja isolla jengillä!

*Piirin semmaohjelma järjestetään sunnuntaina klo 9-12.00 piiriluottiksille, lippukuntien edustajille ja kaikille toiminnasta kiinnostuneille. Nappaa kaveritkin mukaan! Tule vakoilemaan syksyn juonet, tonkimaan piirileirin salaisuudet ja hulluttelemaan päpalaiseen tapaan. Viikonlopun asiapainotteisen ohjelman (lue pyllyn puuduttamisen) vastapainoksi ja täydennykseksi luvassa on hauskaa rastimeininkiä Evon metsässä.  

Vinkki: Bonjaatsä esmes miten kliffaa on treffata bossit framilla? 

*Yhteiskuljetukset ovat kaikille avoimia ja lähtevät 25.8. perjantaina klo 17:30 Helsingin keskustasta. Paluumatkalle Evon ytimestä lähdetään Johtajatulien yhteisten päättäjäisten jälkeen. Arvioitu paluumatkan lähtöaika sunnuntaina klo 14:00. Tarkat tiedot informoidaan ilmoittautuneille sähköpostitse tapahtumaa edeltävällä viikolla Johtajatulien ohjelman tarkennuttua.

Menomatka 15 €
Paluumatka 15 €
Meno-paluu 25 €

Pestatuille piiriluottiksille yhteiskuljetus tarjotaan piirin puolesta, mutta ilmoittautuminen on siitä huolimatta välttämätön ja sitä sitoo piirin yleiset peruutussäännöt.

Ilmoittautumisohjeet 

Ilmoittautuminen Johtajatulille on päättynyt 30.7. Yhteiskuljetukseen ja/tai Päpan semmaan voit ilmoittautua vielä 3.7. torstai iltaan mennessä!  

Ilmoittaudu PäPan omaan semmaan ja/tai yhteiskuljetuksiin tästä https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=15748

Kysyttävää?

Facebookissa voit seurailla keskustelua ja kysyä tarkemmin: https://www.facebook.com/events/431532443876063/

tai perinteisesti kirjekyyhkyllä

Ilmoittautuminen päättynyt