Partiojohtaja-peruskurssi 2-2018 pääsiäinen

Avainsanat: koulutuspartiojohtajaPJ-valtakirja

Pääsiäisen pitkä PJ-peruskurssi kutsuu mukaan ihan kaikki eli juuri sinut!

Partiojohtaja-peruskurssi on peruspaketti kaikesta siitä, mitä itsenäisesti toimivan partiojohtajan tarvitsee tietää. Kurssin aiheina on johtaminen, partion arvot ja menetelmät, lippukunnan toiminta, turvallisuus partiossa sekä tapahtumien johtaminen. Lisäksi kurssilla nukutaan vähintään yksi yö ulkona, jonka aikana voi harjoitella peruserätaitoja. Kurssi tarjoaa näistä aiheista perusteet, joita pääsee syventämään jatkokursseilla kuten lippukunnanjohtamiskurssilla, pestijohtajakurssilla tai ohjelmajohtajakurssilla.

Kurssi suoritetaan osallistumalla alku-, ja lopputapaamiseen, yhteen pitkään viikonloppuun pääsiäisen 2018 aikana, ja toteuttamalla omassa lippukunnassa johtamisharjoitus.

Kurssin alkutapaaminen on keskiviikkona 10.4. klo 18 alkaen ja lopputapaaminen 6.11.

Kurssin laajuus on 7 opintopistettä, jotka kelpaavat monissa oppilaitoksissa.

Jos kaipaat tukea lasten johtamiseen ja tukemiseen, koulutussisällöt löytyvät nykyään Akela-Sampo-kurssilta.