Partiojohtaja-peruskurssi 2-2022 Monimuoto

Avainsanat: partiojohtajaPJ-PKpj-peruskurssi

Huomioithan, että tämä kurssi on vain 18-vuotta täyttäneille (ennen ensimmäistä tapaamista). Jos et ole ilmoittautuessasi täysi-ikäinen, ota yhteyttä toimistoon!

PJPK on matka partiojohtajaksi, tule mukaan!

Partiojohtaja-peruskurssi on peruspaketti kaikesta siitä, mitä itsenäisesti toimivan partiojohtajan tarvitsee tietää. Kurssin aiheina on johtaminen, partion arvot ja menetelmät, lippukunnan toiminta, turvallisuus partiossa sekä tapahtumien johtaminen. Lisäksi kurssilla nukutaan vähintään yksi yö ulkona, jonka aikana voi harjoitella peruserätaitoja. Kurssi tarjoaa näistä aiheista perusteet, joita pääsee syventämään jatkokursseilla kuten lippukunnanjohtamiskurssilla, pestijohtajakurssilla tai ohjelmajohtajakurssilla.

Kurssi suoritetaan monimuotoisesti helmi-maaliskuun aikana sekä lopputapaamiseen syksyllä 2022 ja toteuttamalla omassa lippukunnassa johtamisharjoitus.

Tämä monimuotoinen kurssi sisältää niin livetapaamisia kuin etäkoulutuksia verkon yli sekä itsenäisiä ja vartiotehtäviä Moodle-koulutusalustalla. Kurssin alkutapaaminen järjestetään 1.2. sekä lopputapaaminen syksyllä 2022.

Kurssin rakennetta ja päivämääriä tarkennetaan tälle sivulle, kun ne varmistuvat.

Lopputapaamisen jälkeen voit anoa itsellesi partiojohtaja-valtakirjaa.
Kurssin laajuus on 7 opintopistettä, jotka kelpaavat monissa oppilaitoksissa.

Jos kaipaat tukea lasten johtamiseen ja tukemiseen, koulutussisällöt löytyvät nykyään Akela-Sampo-kurssilta.

Partiojohtajaperuskurssin sisältöihin voi tutustua täällä: https://www.partio.fi/lippukunnille/pestien-tuki/koulutus/perustaso/partiojohtajaperuskoulutus/
Ohjeita kurssille osallistuville löytyy täältä: https://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/koulutus/

Peruttu