Partiojohtaja-peruskurssi 7-2021

Avainsanat: PJ-PKpj-peruskurssipartiojohtajaperuskurssi

Huomioithan, että tämä kurssi on vain 18-vuotta täyttäneille (ennen ensimmäistä tapaamista). Jos et ole ilmoittautuessasi täysi-ikäinen, ota yhteyttä toimistoon!

Partiojohtaja-peruskurssi on peruspaketti kaikesta siitä, mitä itsenäisesti toimivan partiojohtajan tarvitsee tietää. Kurssin aiheina on johtaminen, partion arvot ja menetelmät, lippukunnan toiminta, turvallisuus partiossa sekä tapahtumien johtaminen. Lisäksi kurssilla nukutaan vähintään yksi yö ulkona, jonka aikana voi harjoitella peruserätaitoja. Kurssi tarjoaa näistä aiheista perusteet, joita pääsee syventämään jatkokursseilla kuten lippukunnanjohtamiskurssilla, pestijohtajakurssilla tai ohjelmajohtajakurssilla.

Kurssi suoritetaan osallistumalla alku-, ja lopputapaamiseen, kahteen viikonloppuun (29.-31.10. ja 19-21.11), ja toteuttamalla omassa lippukunnassa johtamisharjoitus.

Tämän kurssin alkutapaaminen järjestetään 13.10. sekä lopputapaaminen maalis-hutikuussa 2022.

Lopputapaamisen jälkeen voit anoa itsellesi partiojohtaja-valtakirjaa.

Kurssin laajuus on 7 opintopistettä, jotka kelpaavat monissa oppilaitoksissa.

Jos kaipaat tukea lasten johtamiseen ja tukemiseen, koulutussisällöt löytyvät nykyään Akela-Sampo-kurssilta.

Johtamistehtävää ei saa aloittaa ennen kurssiviikonloppua, staabi saa olla jo rekryttynä ja kokoukset voi olla jo sovittuna. Kurssilla opittuja asioita on tarkoitus käyttää hyväksi tapahtuman suunnittelussa. Hyvä johtamisharjoitus on esimerkiksi lippukunnan kevätretki tai kaudenavaus tapahtuma

Ilmoittautuminen päättynyt