Partiojohtaja-peruskurssi goes Johtajatulet 4-2019

Aloititko partion vaeltajaikäkauden jälkeen tai onko pj-kurssi vain jäänyt tekemättä? Kaipaatko kurssia, jossa aikuiset pohtivat partiota ennen Ko-Gia? Haluatko PJ-kurssille jossa yhdistyy samalla huikea kokemus Johtajatulista? Tämä kurssi on kuin tehty sulle!

Kurssin ajankohdat ovat:

• Ennakkoilta 21.8.
  • Johtajatulet 30.8-1.9.
  • Oma kurssiviikonloppu 13.-15.9.

Huomioithan, että kurssimaksu ei sisällä pääsyä Suomen Partiolaisten Johtajatulille.  Jokaisen tulee ilmoittautua itse erikseen Johtajatulille eri ilmoittautumisportaiden vuoksi!

Kurssilaiset pääsevät Johtajatulille piirin maksuttoman yhteiskuljetuksen kyydissä.

PJ-kurssi on kaikista partiokursseista rautaisin, jolta saat kaikki partiojohtajan tarvitsemat perustyökalut. Sisältää huippuja keskusteluja ja uusia kavereita. Kurssin käynyt voi anoa PJ-valtakirjaa, jota vaaditaan useiden tapahtumien johtotehtävässä.

Kurssi on tarkoitettu kaikille lippukunnassa tai piirissä toimiville vaeltajille ja aikuisille. Se soveltuu erinomaisesti myös partion vasta aloittaneille aikuisille, jotka haluavat syventää ymmärrystään partiosta.

Anottuasi PJ-valtakirjan piiri tarjoaa sinulle partiojohtajien juhlaillallisen seuraavalla partioviikolla.

Ei esitietovaatimuksia, tämä kurssi on suunnattu erityisesti yli 20-vuotiaille.

Kurssi koostuu
1. Suomen Partiolaisten Johtajatulista, joiden aikana on myös kurssin omaa ohjelmaa
2. kaupunki-illasta ennen Johtajatulia
3. kurssiviikonlopusta