Partiojohtaja-peruskurssi maastossa (PJ-PK 3-2020)

Avainsanat: koulutuspartiojohtajakurssiPJ-PKpj-peruskurssi

Huomioithan, että tämä kurssi on vain 18-vuotta täyttäneille.

Kaipaatko pääsiäiseksi ulkoilua ja rentoa meininkiä? Tule PJPK:lle!

Partiojohtaja-peruskurssi on peruspaketti kaikesta siitä, mitä itsenäisesti toimivan partiojohtajan tarvitsee tietää. Kurssin aiheina on johtaminen, partion arvot ja menetelmät, lippukunnan toiminta, turvallisuus partiossa sekä tapahtumien johtaminen. PJ-PK 3/2020 järjestetään maastokurssina, eli kurssiviikonloppu vietetään kokonaisuudessaan ulkona. Kurssi tarjoaa näistä aiheista perusteet, joita pääsee syventämään jatkokursseilla kuten lippukunnanjohtamiskurssilla, pestijohtajakurssilla tai ohjelmajohtajakurssilla.

Kurssi suoritetaan osallistumalla alku-, ja lopputapaamiseen, yhteen pitkään viikonloppuun pääsiäisenä 2020, ja toteuttamalla omassa lippukunnassa johtamisharjoitus.

Tähän kurssiin kuuluu kaksi alkutapaamista. Alkutapaamiset järjestetään 18.3.2020 sekä 25.3.2020 sekä lopputapaaminen 19.5.2020.

Lopputapaamisen jälkeen voit anoa itsellesi partiojohtaja-valtakirjaa!

Kurssin laajuus on 7 opintopistettä, jotka kelpaavat monissa oppilaitoksissa.

Jos kaipaat tukea lasten johtamiseen ja tukemiseen, koulutussisällöt löytyvät nykyään Akela-Sampo-kurssilta.