Partiojohtaja-peruskurssi pääsiäisenä (3-2021)

Avainsanat: partiojohtajakurssiPJ-PKpj-peruskurssipj-kurssipj-koulutuspartiojohtaja-peruskurssi

Pääsiäisen pitkä PJ-peruskurssi kutsuu mukaan ihan kaikki eli juuri sinut!

Huomioithan, että kurssi pyritään toteuttamaan sen mukaisesti kuin vallitsevat rajoitukset sen vain sallivat – tällä kertaa monimuotoisesti. Kurssin aikatauluun tulee syksyn jälkitapaamisen osalta muutoksia, samoin kuin pääsiäisen koulutuspäivien mittaan. Kurssi sisältää osin itsenäisiä tehtäviä. Näistä tiedotetaan kaikkia ilmoittautuneita erikseen!

Partiojohtaja-peruskurssi on peruspaketti kaikesta siitä, mitä itsenäisesti toimivan partiojohtajan tarvitsee tietää. Kurssin aiheina on johtaminen, partion arvot ja menetelmät, lippukunnan toiminta, turvallisuus partiossa sekä tapahtumien johtaminen. Lisäksi kurssilla nukutaan vähintään yksi yö ulkona, jonka aikana voi harjoitella peruserätaitoja. Kurssi tarjoaa näistä aiheista perusteet, joita pääsee syventämään jatkokursseilla kuten lippukunnanjohtamiskurssilla, pestijohtajakurssilla tai ohjelmajohtajakurssilla.

Kurssi suoritetaan osallistumalla alku-, ja lopputapaamiseen, yhteen pitkään viikonloppuun pääsiäisen 2021 aikana, ja toteuttamalla omassa lippukunnassa johtamisharjoitus.

Kurssin alkutapaaminen on keskiviikkona 17.3. klo 18 alkaen ja lopputapaaminen  syksyllä 2021 metsäyön merkeissä.

Kurssin laajuus on 7 opintopistettä, jotka kelpaavat monissa oppilaitoksissa.

Ilmoittautuminen päättynyt