Partiojohtaja-peruskurssi (PJ-PK 4-2020)

Avainsanat: koulutuspartiojohtajakurssiPJ-PKpj-peruskurssi

Huomioithan, että tämä kurssi on vain 18-vuotta täyttäneille.

Kouluttautumista auringonpaisteessa, parasta? Tule PJPK:lle! Kurssi järjestetään helatorstain ”pitkän viikonlopun” yhteydessä.

Partiojohtaja-peruskurssi on peruspaketti kaikesta siitä, mitä itsenäisesti toimivan partiojohtajan tarvitsee tietää. Kurssin aiheina on johtaminen, partion arvot ja menetelmät, lippukunnan toiminta, turvallisuus partiossa sekä tapahtumien johtaminen. Lisäksi kurssilla nukutaan vähintään yksi yö ulkona, jonka aikana voi harjoitella peruserätaitoja. Kurssi tarjoaa näistä aiheista perusteet, joita pääsee syventämään jatkokursseilla kuten lippukunnanjohtamiskurssilla, pestijohtajakurssilla tai ohjelmajohtajakurssilla.

Kurssi suoritetaan osallistumalla alku-, ja lopputapaamiseen, yhteen pitkään viikonloppuun helatorstaina 2020, ja toteuttamalla omassa lippukunnassa johtamisharjoitus.

Tämän kurssin alkutapaaminen järjestetään 6.5.2020 sekä lopputapaaminen 20.10.2020.
Lopputapaamisen jälkeen voit anoa itsellesi partiojohtaja-valtakirjaa.

Kurssin laajuus on 7 opintopistettä, jotka kelpaavat monissa oppilaitoksissa.

Jos kaipaat tukea lasten johtamiseen ja tukemiseen, koulutussisällöt löytyvät nykyään Akela-Sampo-kurssilta.