Partiojohtaja-peruskurssi vaeltaen 3-2019

Avainsanat: koulutuspartiojohtajaPJ-valtakirja

Luonnon helmassa partiojohtajaksi?

Partiojohtaja-peruskurssi on peruspaketti kaikesta siitä, mitä itsenäisesti toimivan partiojohtajan tarvitsee tietää. Kurssin aiheina on johtaminen, partion arvot ja menetelmät, lippukunnan toiminta, turvallisuus partiossa sekä tapahtumien johtaminen. Kurssi tarjoaa näistä aiheista perusteet, joita pääsee syventämään jatkokursseilla kuten lippukunnanjohtamiskurssilla, pestijohtajakurssilla tai ohjelmajohtajakurssilla.

Tämä kurssi suoritetaan jo toista kertaa metsässä patikoiden – partion ydinympäristössä ulkona nukkuen ja rakkoja välttäen. Sinulla tulisi olla hyvä peruskunto ja jonkunlaista kokemusta kevyistä vaelluksista. Päivämatkoja tärkeämpää kuitenkin on koulutus ja etenemisvauhdin määrittää vartion hitain talsija. Mieltä askarruttavat asiat selviävät kurssin ennakkoilloissa, eli ilmoittaudu rohkealla mielellä mukaan!

Kurssi suoritetaan osallistumalla ennakkoiltoihin, vaellusosaan, lopputapaamiseen ja toteuttamalla omassa lippukunnassa johtamisharjoitus. Vaellusmuotoisen kurssin ollessa kyseessä ennakkotapaamisiin osallistuminen on erityisen tärkeää.

Nappaa päivämäärät jo talteen ja ilmoittaudu kouluttautumaan metsään! Lämpimästi tervetuloa!

Kurssin päivämäärät:

• 2.4. I ennakkoilta
  • 10.4. II ennakko-ilta
  • 18.4.-22.4. Kurssin luonto-osuus
  • 6.11.2019 Lopputapaaminen

Kurssin laajuus on 7 opintopistettä, jotka kelpaavat monissa oppilaitoksissa.
Jos kaipaat tukea lasten johtamiseen ja tukemiseen, koulutussisällöt löytyvät nykyään Akela-Sampo-kurssilta.

Peruttu