Partiokouluttajailta (PAKO-ilta): Kaikki mitä haluat tietää PJ-peruskurssista tai PJ-peruskurssilla kouluttamisesta

Avainsanat: kouluttaminenkouluttajaPartiokouluttaja

Partiokouluttajaillat kokoavat partiokouluttajat ja kouluttamisesta kiinnostuneet vuoden aikana eri teemojen äärelle. Iltaan osallistuminen ei vaadi mitään tiettyä pestiä ja iltaan ovat tervetulleita kaikki lippukunnassa tai piirissä koulutuksesta kiinnostuneet tai sitä tekevät.

Tämän illan teemana on ”kaikki mitä haluat tietää PJ-peruskurssista tai PJ-peruskurssilla kouluttamisesta”.

Jos ihmettelet, mitä ovat koulutusmoduulit ja mitä kaikkea kuuluu PJ-peruskurssin sisältöihin: tule kysymään, kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta. Partiokouluttaja-illassa ei syötetä laajaa asiakokonaisuutta vaan jutellaan, kysellään ja jaetaan toisillemme kokemuksia sekä PJ-kurssista että kouluttamisesta yleisesti.

Tervetuloa mukaan!


Partiokouluttajailtoja järjestetään 2-4 kertaa vuodessa ja ilta on suunnattu kaikille partiossa kouluttaville. Iltojen aiheet vaihtelevat työpajoista vieraileviin kouluttajiin ja eri alojen asiantuntijoihin.

Iltojen tarkoituksena on ylläpitää ja lisätä piirin partiokouluttajien osaamista sekä tietämystä ajankohtaisista aiheista partiokouluttamiseen liittyen. Tyypillisesti ilta kestää pari tuntia arki-iltana joko Partioasemalla tai teamsissa. Ajankohtaisin tieto partiokouluttajailloista löytyy facebookin Kouluttajat PäPassa -ryhmästä ja päivitetään tänne helmikuun aikana.

Ilmoittautuminen päättynyt