Partiokouluttajailta: Näin teet rautaisen workshopin (3/2019)

Avainsanat: kouluttaminenkouluttajaPartiokouluttaja

Partiokouluttajailta on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet kouluttamisesta partiossa. Ilta sopii sekä kouluttajakonkareille että kouluttamista vasta harkitseville, myös ryhmänohjaajakurssien kouluttajat ovat tervetulleita mukaan. Illoissa käsitellään koulutuksiin liittyviä vaihtuvia teemoja ja ajankohtaisia asioita. Osallistuminen ei sido sinua mihinkään vaan saat päivitettyä tietoa partiokoulutuksen saralta ja tutustut muihin kouluttajiin.

Illan teeman on laadukkaan työpajan suunnittelu ja valmistelu. Ilta palvelee erityisesti syyssemman ja LPK-semman valmistelua. Tule tekemään täällä omasta pajastasi parempi.

Tervetuloa pajan pitäjien sparrailuiltaan!
Tiistaina 24.9. kerätään erityisesti Supersemman pajan pitäjät saman katon alle suunnittelemaan ja viilaamaan pajojaan, sekä kysymään kiperimmät kysymykset tapahtuman järjestejiltä.

Piirin koulutusryhmä tarjoaa illan alkuun lyhyen ”älä sorru näihin sudenkuoppiin”-tietoiskun, jonka jälkeen saat ohjausta ja menetelmäideoita jotta just sun paja nousee astetta korkeampaan lentoon. Entä olethan miettinyt että pajasi toimii just siinä tilassa (tai tilattomuudessa) jonka arpaonni sinulle jakoi? Me jeesataan!

Illan aikana saat myös tietoosi ketä pajaasi on tulossa ja millaisia toiveita osallistujilla kenties on. Materiaalitilaukset ja printtitoiveet kerätään myös viimeistä kertaa silloin, joten nyt jos joskus kannattaa olla paikalla!

Ilta alkaa klo 17:30 iltapalalla ja klo 18:00 siirrymme hommiin! Ilmoittautua ei tarvitse, mutta mikäli sinulla on erityisruokavaliotoiveita niin laita viestiä kira.jarves@partio.fi viimeistään saman päivän aamuna.

Tulossa