Partiokouluttajakurssi

Avainsanat: koulutus

Kurssi keskittyy erityisesti koulutusrupeaman ja -kokonaisuuden kuten kurssin suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin. Kurssilla käydään läpi koulutusvuoden kulkua ja piirin käytäntöjä kurssinjohtajan näkökulmasta. Lisäksi kurssilla harjoitellaan kouluttamista valmistelemalla kurssin aikana koulutusrupeama. Partiokouluttajakurssilta saat kokemusta kouluttamisesta ja sparrausta kouluttajana toimimiseen niin piirin kursseilla kuin lippukunnassa tai alueellakin.

Osallistuminen sekä ennakkotapaamiseen että kurssivuorokauteen on tärkeää, jotta kurssin kokonaisuus ei jää vajaaksi. Kaikki kurssin osat järjestetään Partioasemalla.

Partiokouluttajakurssin suorittaminen on edellytys piirin kurssien johtajana toimimiseen. Kurssin aikana suoritetaan Partiokouluttaja-koulutuskokonaisuus, joka sisältää seuraavat
moduulit:

  • Partio®
  • Koulutusrupeaman suunnittelu, toteutus ja arviointi,
  • Koulutuskokonaisuuden johtaminen

Partiokouluttajakurssi on on suunnattu etenkin piirin kouluttajille ja sellaisina aloittaville, sekä lippukunnissa ROK-koulutusta toteuttaville. Kurssi sopii yhtä hyvin niin johtamis- kuin taitokoulutuksia vetäville.

Kurssiin sisältyy etäluentona järjestettävä ennakkoilta tiistaina 20.9. klo 18.00.

Ennakkovaatimuksena partiojohtajan peruskoulutus.

Lasse Roiha, lasse.roiha@papa.partio.net

Ilmoittautuminen päättynyt