Piirin koulutusilta 2/2020

Avainsanat: koulutuskoulutusiltajohtajisto

Piirin koulutusillat Partioasemalla keskiviikkoisin 4.3., 11.3. ja 18.3. Illat alkavat klo 17.30 ja päättyvät teemasta riippuen noin klo 20.00 mennessä.

Piiri tarjoaa illan mittaisia koulutuksia kootusti samoina iltoina. Näin on helppo poimia johtajistossa ja kavereiden kesken jokaiselle sopiva koulutus ja lähteä porukalla kouluttautumaan! Yhden illan aikana voit osallistua yhteen koulutukseen. Tästä voit kuitenkin ilmoittautua samalla kaikkiin kolmeen iltaan niin halutessasi.

***

11.3. KOULUTUSILLASSA:

  • Lippukunnan talouskoulutus: Tulos ja tase? Mistä lippukunnan rahat tulee ja minne ne menee? Miksi talousarvio on vain arvio? Kaikille lippukunnan hallinnossa toimiville iso paketti rahasta.
  • PJOK – Pj-lopputyön ohjaajan koulutus: Tiedätkö miten Pj-kurssilaisen ohjaajan palaute kirjoitetaan? Haluatko vertaistukea? Vastaukset näihin ja moneen muuhun pohdintaan saat täällä suoraan pj-toimikunnalta.

***

18.3. KOULUTUSILLASSA:

  • Turva Date Night: Tapahtumien turvallisuussuunnitelmat jiiriin. Opi vastaamaan kolmeen peruskysymykseen: mikä voi mennä pieleen; mitä tehdään ettei menisi pieleen; sekä mitä tehdään kun menee kuitenkin pieleen?
  • Vaeltajaohjelmailta: Vaeltajille, vaeltajaluotseille ja luotsauksesta kiinnostuneille aikuisille. Illan aikana tutustutaan vaeltajaohjelmaan, ja vaeltajat tekevät itselleen vaelluskartan, tai voivat päivittää jo tehtyä karttaa illan annilla.
  • Lippukunnan syventävä talouskoulutus – Kuksa ja lpk:n talouden pyörittäminen

Ilmoittautuminen päättynyt