Piirin talvimestaruuskilpailut Hanki TV!

Avainsanat: tapahtumakilpailu

Uudenmaan Partiopiirin ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten talvi-PT-kisat kisataan Keravalla 12.-13.2.2022.

Tervetuloa ratkomaan molempien piirien piirimestaruus tarpojien, samoajien ja vaeltajien sarjassa!

Kilpailun sarjat

Kaikissa sarjoissa on myös naisten sarja ja avoin sarja. Aikuiset kilpailevat vaeltajien sarjassa. Näiden lisäksi on mahdollista osallistua Kirjavaan sarjaan. Kirjava sarja on joukkueille, joiden kokoonpano poikkeaa virallisten sarjojen joukkuerajoista tai jotka haluavat tutustua partiotaitokilpailuihin.

Tarpojien ja Kirjavan sarjan matka on maksimissaan 7 km ja muiden päiväkilpailuosuuden maksimissaan 10 km, eikä kisassa tarvitse hiihtää.

Yö-Extra

Tällä kertaa varsinaiset sarjat toteutetaan päiväkilpailuina. Tämän lisäksi järjestetään ainutlaatuinen Yö-Extra samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Kaikki samoajien ja vaeltajien sarjojen joukkueet voivat ilmoittautua Yö-Extraan ja jatkaa kilpailua päiväsarjan päätteeksi erillisessä yönylikilpailussa! Yö-Extrassa kaikki joukkueet kisaavat samassa sarjassa. Yö-Extra järjestetään, jos ilmoittautuneita varsinaisena ilmoittautumisaikana on vähintään 10 vartiota.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen normaalihinnalla päättyy 28.1.2022. Jälki-ilmoittautuminen korotetulla hinnalla 6.2. asti.
Tarkempi kilpailukutsu on julkaistu Uudenmaan Partiopiirin sivuilla . Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat tiedot lähempänä kilpailua!

Tervetuloa kisaamaan!
Pia-Maritta Puruskainen
kilpailun johtaja
pia-maritta.puruskainen@uusimaa.partio.fi
Kilpailun järjestävät keravalaiset lippukunnat yhteistyössä

 

Ilmoittautuminen päättynyt