PJ-peruskurssi 4-2017 vaeltaen

Avainsanat: koulutus

Jotain uutta – miltä kuulostaisi PJ-kurssi mahtavissa maisemissa vaeltaen?

Nyt on mahdollisuus yhdistää Lapin-vaellus PJ-kurssin mielenkiintoisiin keskusteluihin. Uusiin vaelluskavereihin tutustuu varmasti hyvin kurssin myötä. Sinun ei tarvitse olla kokenut vaeltaja – riittää, että pystyt kävelemään rauhallisia kohtuullisia päivämatkoja. Lisätiedot vaelluksesta tarkentuvat myöhemmin. Pysy siis kuulolla.

22.5.2017 Ennakkoilta
4.-10.6.2017 PJ-PK 4-2017 vaeltaen

Huom! Kurssin erityisluonteesta johtuen vaellusmuotoisen PJ-peruskurssin hinta ei sisällä matkoja pääkaupunkiseudulta vaelluskohteeseen, vaan niistä jokainen kurssilainen vastaa itse. Kurssistaabi luonnollisesti auttaa kimppakyytien järjestelyissä.

PJ-kurssi on kaikista partiokursseista rautaisin, jolta saat kaikki partiojohtajan tarvitsemat perustyökalut. Sisältää huippuja keskusteluja ja uusia kavereita. Kurssin käynyt voi anoa PJ-valtakirjaa, jota vaaditaan useiden tapahtumien johtotehtävässä.

Kurssi on tarkoitettu kaikille lippukunnassa tai piirissä toimiville vaeltajille ja aikuisille. Se soveltuu erinomaisesti myös partion vasta aloittaneille aikuisille, jotka haluavat syventää ymmärrystään partiosta.
Anottuasi pj-valtakirjan piiri tarjoaa sinulle partiojohtajien juhlaillallisen seuraavalla partioviikolla.
Ei esitietovaatimuksia, K-18.

Kurssi koostuu
1. kaupunki-illasta tai kahdesta
2. vaelluksena järjestettävästä kurssiosasta yhdessä kuljettavine matkoineen sekä vaelluksen etukäteisvalmisteluista vartioittain
3. lippukunnassa suoritettavasta johtamisharjoituksesta (kurssistaabilta saa tarvittaessa apua aiheen ja ohjaajan löytämiseen) ja
4. jälkitapaamisesta.

Peruttu