PJ-peruskurssi PJ-PK 1/2019

Rapsakka talvisää, kaverit, partiojohtajuus ja leirikeskuksen lämpö? Loppiaisen pitkä PJ-kurssi tahtoo sinut ja sinä tahdot sen!

Partiojohtaja-peruskurssi on peruspaketti kaikesta siitä, mitä itsenäisesti toimivan partiojohtajan tarvitsee tietää. Kurssin aiheina on johtaminen, partion arvot ja menetelmät, lippukunnan toiminta, turvallisuus partiossa sekä tapahtumien johtaminen. Lisäksi kurssilla nukutaan vähintään yksi yö ulkona, jonka aikana voi harjoitella peruserätaitoja. Kurssi tarjoaa näistä aiheista perusteet, joita pääsee syventämään jatkokursseilla kuten lippukunnanjohtamiskurssilla, pestijohtajakurssilla tai ohjelmajohtajakurssilla.

Kurssi suoritetaan osallistumalla alku-, ja lopputapaamiseen, yhteen pitkään viikonloppuun loppiaisen 2019 aikana, ja toteuttamalla omassa lippukunnassa johtamisharjoitus.

Tämän kurssin lopputapaaminen sijoittuu syksylle 2019, jonka jälkeen voit anoa itsellesi partiojohtaja-valtakirjaa.

Kurssin laajuus on 7 opintopistettä, jotka kelpaavat monissa oppilaitoksissa.

Jos kaipaat tukea lasten johtamiseen ja tukemiseen, koulutussisällöt löytyvät nykyään Akela-Sampo-kurssilta.

Ilmoittautuminen päättynyt