PJ-peruskurssi kahtena viikonloppuna PJ-PK 7/2019

Avainsanat: partiojohtajakurssiPJPKPJ-PKpj-kurssi

Kurssi järjestetään kahtena erillisenä viikonloppuna 22.-24.11. ja 29.11.-1.12.

Alkutapaaminen pidetään 13.11.2019 Partioasemalla

Viestintä on johtamista ja johtaminen on viestintää. Ai miksi? Nappaa kamera ja kännykkä mukaan ja tule viestintäteemaiselle PJ-kurssille ottamaan siitä selvää!

Kurssilla perehdytään partiojohtamiseen erityisesti viestinnän näkökulmasta. Partiojohtaja-peruskurssi on mainio peruspaketti kaikesta siitä, mitä itsenäisesti toimivan partiojohtajan tarvitsee tietää. Kurssin aiheina on johtaminen, partion arvot ja menetelmät, lippukunnan toiminta, turvallisuus partiossa sekä tapahtumien johtaminen. Pohdimme yhdessä muun muassa sitä, miten hyvä johtaja viestii, voiko lippukunnan viestintä toimia johtamisen tukena ja miten partiojohtajuus näkyy somessa.

Kurssi ei vaadi ennakko-osaamista viestinnästä.

Kurssi suoritetaan osallistumalla alku-, ja lopputapaamiseen, kahteen viikonloppuun marraskuussa, ja toteuttamalla omassa lippukunnassa johtamisharjoitus.

Tämän kurssin lopputapaaminen sijoittuu loppukeväälle 2020. Sen jälkeen voit anoa itsellesi partiojohtaja-valtakirjaa.

Kurssin laajuus on 7 opintopistettä, jotka kelpaavat monissa oppilaitoksissa.

Jos kaipaat tukea lasten johtamiseen ja tukemiseen, koulutussisällöt löytyvät nykyään Akela-Sampo-kurssilta.

Lisätietoja saat kurssinjohtaja Sanni Pohjannorolta (sanni.pohjannoro@partio.fi)!