Partiojohtajien juhlaillallinen

Nostetaan malja partiojohtajuudelle!

Partiojohtajien juhlaillallinen kokoaa PJ-valtakirjalliset juhlistamaan niin Partioviikkoa kuin partiojohtajuutta hienojen puitteiden äärelle. Mikä olisikaan loistavampi tapa kerätä porukka kasaan, lähteä viettämään iltaa partiojohtajistolla ja suoda samalla itselleen johtajahuoltoa valmiissa pöydässä. Kenties lippukuntakin voisi tukea osallistumista ja samalla kiittää ahkerimpia tekijöitään?

Illalliskortin hinta on 40 €, jonka lisäksi jokaisella on mahdollisuus ostaa yksi kaato puna- tai valkoviiniä. Illan kunniavieraita ovat tuoreet pj-valtakirjan saaneet partiojohtajat, joille illallinen on maksuton. Samoin lippukunnan johtokolmikolle ja valmentajille on oma illalliskorttinsa (20 €)

Pukukoodina tumma puku, huivi ja ansiomerkit

Pj-valtakirjaa tulee olla hakenut viimeistään 4.4. (samana iltana on tarjolla Pj-raportointiin tukea ja suullinen raportointimahdollisuus). Pj-juhlaillallisen ilmoittautuminen päättyy 7.4. sunnuntaina.

Psst. Vaeltaja! Illallinen on oiva tilaisuus tulla oman vartion kanssa suorittamaan vaeltaja-ohjelman Hyvät tavat -aktiviteettia.

Lisätietoja ja keskustelua myös Facebookissa: https://www.facebook.com/events/330744964213204/

Pj-valtakirjaan liittyvissä asioissa ole ensisijaisesti yhteydessä oman kurssisi staabiin. Mikäli kurssistasi on aikaa ja jokin on ”levällään”, olethan bongannut Valtakirjat kuntoon -illan valtakirjakuvioiden viimeistelyä varten! Lisätietoja: satu.wessman@partio.fi ja pauliina.moilanen@partio.fi

Ilmoittautuminen päättynyt