Pop-up kolo

Avainsanat: tapahtuma

Tapahtuma järjestetään partioviikolla ilta-aikaan tiistaista torstaihin Helsingin keskustassa. Tapahtumassa on ohjelmaa kaikille ikäkausille!

Pop-up kolo eli Poppari on Helsingin keskustassa järjestettävä kaikille avoin tapahtuma partioviikolla tiistaista torstaihin. Tapahtuma painottuu ilta-aikaan ja se on suunnattu kaikille ikäkausille, mikä tekeekin siitä erinomaisen partioviikon kokouskohteen kaikille ryhmille sudenpentulaumasta vaeltajaporukoihin. Tapahtuman tarkoituksena on kerätä yhteen partiolaisia koko pääkaupunkiseudulta viettämään mukavaa aikaa yhdessä samalla näkyen myös muulle kansalle. Partioviikolla pistetään siis pystyyn Suomen suurin ja näkyvin partiokolo keskelle Helsinkiä: paikka, jossa jokaiselle lippukunnan ryhmälle ja jäsenelle löytyy tekemistä ja jossa voi tavata partiokavereita lippukuntarajojen yli. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki partiolaiset, evp:t ja satunnaiset kadun tallaajat ja ohjelmaan voi osallistua niin ryhmässä, yksin kuin kaverinkin kanssa.

Tarkempi ohjelma julkistetaan myöhemmin ja lisäinfoa tulee vielä hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Tuoreimmat tiedot tapahtumasta löytyvät tältä sivulta sekä Pääkaupunkiseudun partiolaisten somea seuraamalla. Tapahtuma kannattaa kuitenkin jo tässä vaiheessa merkitä niin lippukunnan kalenteriin kuin ryhmien kevään toimintasuunnitelmiinkin ja partioviikon kokousaihe on sillä taputeltu Poppariin osallistumisella.

Tapahtuma on kaikille avoin ja ohjelma sopii kaikille ikäkausille, eikä itse tapahtumaan osallistuminen vaadi etukäteisilmoittautumista. Tapahtuma on maksuton.