Samoajien ja vaeltajien esiintymis- ja draamataidot

Avainsanat: koulutus

Tällä kurssilla pääset kehittämään itseäsi ja itseilmaisuasi sekä dialogitaitojasi draaman keinoin rennossa ja leikkimielisessä ilmapiirissä. Ota viikonlopun mittainen tauko lippukunta-arjesta ja tule oppimaan uutta, syventämään osaamistasi, pitämään hauskaa ja hulluttelemaan sekä tutustumaan mahtaviin tyyppeihin yli lippukuntarajojen!

Kurssilla pääset kehittämään ja vahvistamaan esiintymis- ja ilmaisutaitojasi. Viikonlopun aikana pääset haastamaan itseäsi ja osallistumaan juuri sinulle sopivalla tavalla, omista lähtökohdistasi. Unohda istumalihakset ja luennot, tältä kurssilta ei menoa ja melskettä puutu! Kurssi on suunnattu kaikille samoajille ja vaeltajille.

Voit ilmoittautua kurssille, vaikka sinulla ei olisi minkäänlaista taustaa draaman tai teatterin parissa! Kurssi räätälöidään sisällöiltään osallistujille sopivaksi, joten kaiken kokeneena teatterin puoliammattilaisena olet myös tervetullut mukaan!

Jos jokin jäi mietityttämään, lisätietoja saat sähköpostitse kurssinjohtajalta Ellalta osoitteesta ella.jokela@partio.fi. Oot lämpimästi tervetullut mukaan, nähdään kurssilla!

Huom. Kurssi järjestetään Kuusituvalla Vantaalla, eikä sinne järjestetä yhteiskuljetusta. Autamme tarvittaessa kimppakyytien sopimisessa.