Samoajien ja vaeltajien esiintymis- ja draamataidot

Avainsanat: koulutus

Tällä kurssilla pääset kehittämään itseäsi ja itseilmaisuasi draaman keinoin rennossa ja leikkimielisessä ilmapiirissä. Ota viikonlopun mittainen tauko lippukunta-arjesta ja tule oppimaan uutta, syventämään osaamistasi, pitämään hauskaa ja hulluttelemaan sekä tutustumaan mahtaviin tyyppeihin yli lippukuntarajojen!

Kurssilla tutkimme yhdessä, miten draamaa ja teatteria voi hyödyntää partiossa, erityisesti ryhmän johtamisessa. Viikonlopun aikana pääset haastamaan itseäsi ja osallistumaan juuri sinulle sopivalla tavalla, omista lähtökohdistasi. Kaikki halukkaat pääsevät varmasti tekemään ja toivottavasti lähdetkin kotiin taskussasi lukuisia uusia draamallisia leikkejä, pelejä ja harjoituksia. Unohda istumalihakset ja luennot, tältä kurssilta ei menoa ja melskettä puutu! Kurssi on suunnattu kaikille lippukunnissa toimiville samoajille ja vaeltajille, erityisesti ryhmänjohtajille.

Voit ilmoittautua kurssille, vaikka sinulla ei olisi minkäänlaista taustaa draaman tai teatterin parissa! Kurssi räätälöidään sisällöiltään osallistujille sopivaksi, joten kaiken kokeneena teatterin puoliammattilaisena olet myös tervetullut mukaan!

Jos jokin jäi mietityttämään, lisätietoja saat sähköpostitse kurssinjohtajalta Ellalta osoitteesta ella.jokela@partio.fi. Oot lämpimästi tervetullut mukaan, nähdään kurssilla!

Tulossa