Supersupe 2020: Maailma -jälki

Avainsanat: tapahtumaikäkausisudenpentu

Supersupe kutsuu sudenpennut ympäri PäPa:n maailman ympärysmatkalle hauskaan päivätapahtumaan partioviikon aloittavana viikonloppuna.

Päivän aikana suoritetaan sudenpentujen jäljistä maailma-merkki, ja suoritaan eri kulttuureihin ja maailmaan liittyviä kivoja tehtäviä, valmistetaan herkullinen lounas, ja saadaan hieno Supersupe- merkki partiopaitaan.

ILMOITTAUTUMISOHJE:

  • Lauman ilmoittautuminen tapahtuu 29.2. mennessä (lauman nimi, arvio osallistujamäärästä)
  • Lauman tietojen muokkaaminen päättyy 8.4. (lauman koon tarkennus ja erityisruokavaliot, saattajan yhteystiedot)

Ilmoita 29.2. mennessä lauma tapahtumaan. Tässä vaiheessa ilmoittautumista riittää paras arvio lauman koosta. Voit myös ilmoittaa osallistujien erityisruokavaliot tässä vaiheessa, mikäli ne on sinulla tiedossa. Ilmoittautuminen tehdään akelan tai muun yhteyshenkilön Kuksa-tunnuksilla, yksi ilmoittautuminen per lauma.

Turvallisuussyistä maksimikoko laumalle on kahdeksan sudenpentua, joten mikäli laumanne on tätä suurempi, ilmoittautukaa kahtena eri ryhmänä. Molemmille ryhmille tulee olla nimettynä oma saattaja!

Huomaathan, että tapahtuman lisätiedot lähetetään ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen (osoite Kuksassa), joten tarkistathan, että yhteystietosi ovat Kuksassa oikein! Lisätiedot lähetetään myös saattajalle, mikäli saattaja on eri kuin ilmoittaja.

29.2. jälkeen tehtyjä laumailmoittautumisia ei oteta vastaan. Järjestäjällä on kuitenkin mahdollisuus avata jälki-ilmoittautuminen, mikäli tapahtumassa on tilaa!

Ilmoittautumistietoja pääsee muokkaamaan 8.4. saakka. Ilmoittaja voi siis tarkentaa lauman kokoa ja erityisruokavalioita 8.4. saakka Kuksassa omilla tunnuksillaan.

Myös SuperSupea koskevat samat peruutusehdot kuin muita piirin tapahtumia, eli lauman ilmoittautumisen voi perua maksutta neljä viikkoa ennen tapahtumaa. Lauman tietojen muokkaaminen on mahdollista 8.4. saakka. Lue lisää peruutusehdoista täältä.