Supersupe Maailma (materiaalipaketti)

Avainsanat: tapahtuma

Yleisen koronatilanteen vuoksi SuperSupe järjestetään tänä vuonna omatoimisena. Lippukunnille tarjotaan tätä varten valmis paketti.

SuperSupe materiaalipaketti sisältää suurimman osan rasteihin tarvittavista materiaaleista, sekä rastiohjeet. Paketissa on mukana myös perinteiset SuperSupe hihamerkit 10kpl (8 sudenpentua + 2 saattajaa). Lippukunnan tehtäväksi jää hankkia joitain yleisiä, helposti hankittavia tarvikkeita (sakset, ruokatarvikkeet yms.), joista ohjeistetaan tarkemmin ilmoittautuneita.

Materiaalit ovat noudettavissa Partioasemalta viikolla 15, tarkemmat aikataulut vahvistetaan myöhemmin. Paketin hinta on 30€, joka laskutetaan lippukunnilta viikolla 15.

Kannustamme laumoja toteuttamaan oman SuperSupensa 17.4., eli alkuperäisenä SuperSupe -päivänä, mutta halutessanne voitte siirtää tapahtuman teille paremmin soveltuvaan ajankohtaan. Voitte halutessanne (ja koronarajoitusten sallimissa rajoissa) sopia lippukunnan tai alueen yhteisestä SuperSupe -päivästä, mutta materiaalit toimivat hyvin myös lauman omassa retkipäivässä. Kannustamme järjestämään SuperSupen lippukunnan lähimaastossa, jolloin turhalta liikkumiselta esim. julkisissa kulkuvälineissä vältytään.

SuperSupeen on hyvä varata aikaa noin viisi tuntia, mutta toki voitte jakaa rastit myös useassa eri kokouksessa tehtäväksi. Toivomme kuitenkin, että lapset saavat tänäkin vuonna SuperSupen, vaikka sitä ei pystytäkään järjestämään koko piirin yhteisenä tapahtumana.

MIKÄLI HALUATTE OSALLISTUA OMATOIMISEEN SUPERSUPEEN, TOIMI NÄIN:

  • vahvista osallistumisesi tämän linkin kautta  viimeistään sunnuntaina 14.3.
  • nouda materiaalit Partioasemalta viikolla 15
  • tehkää tehtävät itsellenne sopivana ajankohtana (suositus 17.4.)

Piirin järjestämään SuperSupeen aikaisemmin tehtyjä ilmoittautumisia ei huomioida, eli jos ilmoittauduit tapahtumaan varsinaisena ilmoittautumisaikana, tulee sinun kuitenkin vahvistaa, että haluat myös tilata materiaalipaketin.

Mikäli ilmoittauduit jo aikaisemmin piirin yhteiseen tapahtumaan, mutta et halua materiaalipakettia, ei sinun tarvitse tehdä mitään.