Tarpojatapahtuma Tuike

Avainsanat: tapahtuma

Tarpojatapahtuma Tuikeen ohjelma liittyy tänä keväänä Selviytymistarppoon. Tapahtumaan ovat kuitenkin tervetulleita kaikki tarpojavartiot riippumatta siitä, mitä ryhmän ohjelmassa muuten on meneillään.

Tarpojatapahtuma Tuike on kenraaliharjoitus ennen Selviytymis-tarpon huipentavaa vaellusta. Nappaa siis vartiosi mukaan ja tulkaa näyttämään sisäiset Erä-Jormanne. Rämpimisen ja rymyämisen lisäksi tapahtumassa pääsee myös chillaamaan kavereiden kanssa ja ehkä tutustumaan uusiinkin tyyppeihin.

Tuike on metsässä pelattava peli, johon ilmoittaudutaan lähtökohtaisesti vartioittain (yksi ilmoittautuminen / vartio). Jos vartionne on isompi kuin 5hlö, ilmoittautukaa kahtena tai useampana vartiona.

Huomioithan, että ilmoittajan vastuulla on kerätä osallistumisluvat ilmoittamansa ryhmän jäseniltä (alaikäisten osalta heidän huoltajiltaan) ja tiedottaa heitä tapahtuman osallistumis- ja peruutusehdoista. Tapahtuman osallistujakirje lähetetään ryhmän ilmoittajalle ja vartion johtajalle.

Yksittäisille tarpojille voidaan etsiä vartiokaverita/liittää muihin vartioihin. Ole yhteydessä: emma.vartiala@partio.fi!

Tapahtumaan on yhteiskuljetus Helsingistä.