Tarpojatapahtuma Tuike

Avainsanat: tapahtuma

Tarpojatapahtuma Tuikkeen ohjelma liittyy tänä keväänä Selviytymistarppoon. Tapahtumaan ovat kuitenkin tervetulleita kaikki tarpojavartiot riippumatta siitä, mitä ryhmän ohjelmassa muuten on meneillään.

Tuike on kenraaliharjoitus ennen Selviytymis-tarpon huipentavaa vaellusta. Nappaa siis vartiosi mukaan ja tulkaa näyttämään sisäiset Erä-Jormanne. Tuike on metsässä pelattava seppo.io-alustalle tehty peli, johon ilmoittaudutaan lähtökohtaisesti vartioittain. Peli ei ole paikkasidonnainen, joten sitä voi pelata lippukunnan lähimaastossa, tai sen voi yhdistää vaikka ryhmän retkeen. Mikäli koronarajoitukset eivät salli kokoontumista, voi Tuiketta pelata myös yksin.

Tapahtuman aikana on tarjolla teknistä tukea.

Huomioithan, että ilmoittajan vastuulla on kerätä osallistumisluvat ilmoittamansa ryhmän jäseniltä (alaikäisten osalta heidän huoltajiltaan) ja tiedottaa heitä tapahtuman osallistumis- ja peruutusehdoista. Tapahtuman osallistujakirje lähetetään ryhmän ilmoittajalle ja vartion johtajalle viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Kirjeen mukana tulee myös ohjeistukset koronarajoitusten huomioimiseen tapahtumassa.

Lisätiedot tapahtumasta: lauri.niemi(at)partio.fi

 

Ilmoittautuminen päättynyt