Tervetuloa partioon -koulutus

Avainsanat: tervetuloa partiooniltakoulutus

Koulutus toteutetaan koronaturvallisesti paikallisia suosituksia noudattaen. Koulutus järjestetään 8.5. lauantaina joko Maunulan Majalla klo 10-13.00 ulkoillen tai verkkokurssia hyödyntäen ja yhteisenä keskustelutuokiona etänä klo 10-11.00 riippuen vallitsevista rajoituksista.

(Tämän hetken rajoituksin koulutus toteutuisi verkossa. Toteutustapa vahvistetaan osallistujille viimeistään 6.5.mennessä)

Mikä partion idea oikein on? Miksi kaikilla on huivit ja mikä rooli eri ikäryhmillä on? Kuka koko liikkeen on keksinyt ja miten sitä johdetaan? Mitä partio on aikuisen näkökulmasta? Oletko aloittamassa partiota etkä tiedä mistä aloittaa?

Mikä?

Tervetuloa partioon -kurssilla pääset sukeltamaan partion maailmaan! Tiiviiltä ja informatiiviselta kurssilta saat perustiedot partiotoiminnasta, sen historiasta ja nykyisestä partioarjesta. Lisäksi opit, kuinka partiossa toimitaan ja touhutaan turvallisesti. Koulutus sisältää Suomen Partiolaisten koulutusmoduulit Tätä on partio ja Turvallisesti partiossa.

Kenelle?

Kurssi sopii partiotoiminnasta yleisesti kiinnostuneille, riippumatta siitä aloitatko partion aikuisena, palaatko partioon aikuisena, taikka olet vain kiinnostunut partiosta esimerkiksi lastesi harrastuksen kautta. Koulutus ei sido sinua mihinkään.

Muita mahdollisuuksia?

Vuonna 2021 järjestetään useita Tervetuloa partioon -kurssia eri teemoilla. Valitse itsellesi sopiva! Huomaathan, että kurssin voi suorittaa myös netissä. Kustakin kurssista löytyy lisätietoa Pääkaupunkiseudun partiolaisten tapahtumakalenterista hakusanalla Tervetuloa partioon -kurssi.

  • 8.5. Ulkoillen pienryhmässä tai etänä, mikäli rajoitukset niin vaatii
  • la 4.9. Mahdollista suorittaa yhdessä Erätaito 0 -kurssin kanssa Nuuksiossa, metsässä! Tutustu Erätaito 0 -kurssin sisältöön sen omasta tapahtumakuvauksesta.
  • to 9.9. Tämä kurssi on lähiretkellä: mukavasti jutustellen
  • ti 21.9. Partioasemalla mukavasti. Kevyin suoritus, mutta aito kokemus suoraan pääkallopaikalta!

Ilmoittautuminen päättynyt