Tervetuloa Partioon -kurssi retkeillen

Avainsanat: koulutuspartiokurssi

Mikä partion idea oikein on? Miksi kaikilla on huivit ja mikä rooli eri ikäryhmillä on? Kuka koko liikkeen on keksinyt ja miten sitä johdetaan? Mitä partio on aikuisen näkökulmasta?

Tervetuloa partioon -kurssilla pääset sukeltamaan partion maailmaan! Tiiviltä kurssilta saat perustiedot partiotoiminnasta, sen historiasta ja nykyisestä partioarjesta. Lisäksi opit, kuinka partiossa toimitaan ja touhutaan turvallisesti. Koulutus sisältää Suomen Partiolaisten koulutusmoduulit Tätä on partio ja Turvallisesti partiossa.

Kurssi sopii partiotoiminnasta yleisesti kiinnostuneille, niin partion aikuisena aloittavalle, partioon palaajille tai lastensa kautta partiosta innostuneille vanhemmille.

Koulutus järjestetään aamupäivällä ja samana päivänä on tarjolla myös Erätaito 0/Retkeilyn alkeet -koulutus iltapäivällä. Voit ilmoittautua samalla lomakkeella molempiin koulutuksiin tai valita vain toisen.

Huomioi, että koulutukset järjestetään yleensä Pääkaupunkiseudun läheisissä retkeilymaastoissa (esim. Nuuksiossa). Paikalle ei järjestetä yhteiskuljetusta, mutta tuetaan kimppakyytien järjestelyä sekä järjestetään aikataulut siten, että julkisilla kulkuvälineillä ehtii paikalle. Terkku-kurssi alkaa Nuuksiossa noin klo 11.00. Osallistujille lähetetään tarkempi infokirje viikkoa ennen tapahtumaa.

Lisätietoja: saara.leino@partio.fi ja helena.kykkanen@partio.fi

Koulutukseen ilmoittautuminen on välttämätöntä, jotta voimme lähettää tarkemmat ohjeet ja kutsukirjeen sähköpostiisi.

Tervetuloa partioon- tai Erätaito 0-koulutuksiin ei ole esitietovaatimuksia.
Retkeilymaastot eivät ole esteettömiä, joten mahdollisuus kulkea kaltevilla tasoilla ja juurakkoisilla poluilla on tarpeen. Koulutukset ovat rennoissa merkeissä ja kävelykuntoisena pärjää mainiosti, kävelymatkat eivät ole urheilua vaan ennemminkin mukavia siirtymiä keskustellen.

Ilmoittautuminen päättynyt