28.4. Tervetuloa partioon -iltakoulutus

Avainsanat: evpaikuisettervetuloa partioonterkku

Mikä partion idea oikein on? Miksi kaikilla on huivit ja mikä rooli eri ikäryhmillä on? Kuka koko liikkeen on keksinyt ja miten sitä johdetaan? Mitä partio on aikuisen näkökulmasta? Oletko aloittamassa partiota etkä tiedä mistä aloittaa?

Mikä?

Tervetuloa partioon -koulutuksessa pääset sukeltamaan partion maailmaan! Tiiviiltä ja informatiiviselta, yhden illan mittaiselta kurssilta saat perustiedot partiotoiminnasta, sen historiasta ja nykyisestä partioarjesta. Lisäksi opit, kuinka partiossa toimitaan ja touhutaan turvallisesti. Koulutus sisältää Suomen Partiolaisten koulutusmoduulit Tätä on partio ja Turvallisesti partiossa.

Kenelle?

Kurssi sopii partiotoiminnasta yleisesti kiinnostuneille, riippumatta siitä aloitatko partion aikuisena, palaatko partioon aikuisena, tai olet vain kiinnostunut partiosta esimerkiksi lastesi harrastuksen kautta. Koulutus ei sido sinua mihinkään.

Missä?

Tämä Tervetuloa Partioon-koulutus järjestetään klo 18:00 alkaen. Tämän kevään osalta koulutus toteutuu hyvin suurella todennäköisyydellä etänä, ellei pienryhmien kokoontuminen ole mahdollista ulkona Pääkaupunkiseudulla. Koulutukseen ilmoittautuminen on välttämätöntä, jotta voimme lähettää tarkemmat ohjeet sähköpostiisi. Huolehdithan siis ilmoittautuessasi, että sähköpostisi on ajan tasalla ja sellainen, jota seuraat.

Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittautuminen päättynyt