Tervetuloa partioon -iltakoulutus etänä

Avainsanat: tervetuloa partiooniltakoulutusterkku

Tervetuloa partioon -koulutus kätevästi etänä Teamsin välityksellä, vaikka kotisohvalle klo 18.00 alkaen!

Mikä partion idea oikein on? Miksi kaikilla on huivit ja mikä rooli eri ikäryhmillä on? Kuka koko liikkeen on keksinyt ja miten sitä johdetaan? Mitä partio on aikuisen näkökulmasta? Oletko aloittamassa partiota etkä tiedä mistä aloittaa?

Mikä?

Tervetuloa partioon -kurssilla pääset sukeltamaan partion maailmaan! Tiiviiltä ja informatiiviselta kurssilta saat perustiedot partiotoiminnasta, sen historiasta ja nykyisestä partioarjesta. Lisäksi opit, kuinka partiossa toimitaan ja touhutaan turvallisesti. Koulutus sisältää Suomen Partiolaisten koulutusmoduulit Tätä on partio ja Turvallisesti partiossa.

Kenelle?

Kurssi sopii partiotoiminnasta yleisesti kiinnostuneille, riippumatta siitä aloitatko partion aikuisena, palaatko partioon aikuisena, taikka olet vain kiinnostunut partiosta esimerkiksi lastesi harrastuksen kautta. Koulutus ei sido sinua mihinkään.

Missä?

Tämä Tervetuloa Partioon-koulutus järjestetään arki-iltana etäkoulutuksena klo 18.00. Ilmoittaudu mukaan ja varaa mukavat eväät itsellesi. Suosittelemme osallistumista rauhallisesta ympäristöstä tietokoneella, jotta voit osallistua aktiivisesti koulutukseen ja keskusteluun!

Huomaathan, että kurssin voi suorittaa myös verkossa.

Ilmoittautuminen päättynyt