Tervetuloa partioon -koulutus Partioasemalla

Mikä partion idea oikein on? Miksi kaikilla on huivit ja mikä rooli eri ikäryhmillä on? Kuka koko liikkeen on keksinyt ja miten sitä johdetaan? Mitä partio on aikuisen näkökulmasta? Oletko aloittamassa partiota etkä tiedä mistä aloittaa?

Mikä?

Tervetuloa partioon -kurssilla pääset sukeltamaan partion maailmaan! Tiiviiltä ja informatiiviselta kurssilta saat perustiedot partiotoiminnasta, sen historiasta ja nykyisestä partioarjesta. Lisäksi opit, kuinka partiossa toimitaan ja touhutaan turvallisesti. Koulutus sisältää Suomen Partiolaisten koulutusmoduulit Tätä on partio ja Turvallisesti partiossa.

Kenelle?

Kurssi sopii partiotoiminnasta yleisesti kiinnostuneille, riippumatta siitä aloitatko partion aikuisena, palaatko partioon aikuisena, taikka olet vain kiinnostunut partiosta esimerkiksi lastesi harrastuksen kautta. Koulutus ei sido sinua mihinkään.

Missä?

Tämä Tervetuloa Partioon-koulutus järjestetään Partioasemalla (Töölönkatu 55) klo 18:00 alkaen. Koulutukseen ilmoittautuminen on välttämätöntä, jotta voimme lähettää tarkemmat ohjeet ja kutsukirjeen sähköpostiisi.

Kuulostaa puuduttavalta, voinko tehdä tämän metsässä?

Onnistuu! Syksyllä järjestetään kolme Tervetuloa partioon -kurssia eri teemoilla. Valitse itsellesi sopiva! Huomaathan, että kurssin voi suorittaa myös netissä. Kustakin kurssista löytyy lisätietoa Pääkaupunkiseudun partiolaisten tapahtumakalenterista hakusanalla Tervetuloa partioon -kurssi.

– la 4.9. Mahdollista suorittaa yhdessä Erätaito 0 -kurssin kanssa Nuuksiossa, metsässä! Tutustu Erätaito 0 -kurssin sisältöön sen omasta tapahtumakuvauksesta.
– to 9.9. Tämä kurssi on metsäympäristössä: mukavasti nuotiolla jutustellen.
– ti 21.9. Partioasemalla mukavasti. Kevyin suoritus, mutta aito kokemus suoraan pääkallopaikalta!