Tervetuloa partioon -koulutus 6-2016

Avainsanat: koulutus

Mikä partion idea oikein on? Miksi kaikilla on huivit ja mikä rooli eri ikäryhmillä on? Kuka koko liikkeen on keksinyt ja miten sitä johdetaan?

Tervetuloa partioon -kurssilla pääset sukeltamaan partion maailmaan! Tiiviltä kurssilta saat perustiedot partiotoiminnasta, sen historiasta ja nykyisestä partioarjesta. Lisäksi opit, kuinka partiossa toimitaan ja touhutaan turvallisesti. Koulutus sisältää Suomen Partiolaisten koulutusmoduulit Tätä on partio ja Turvallisesti partiossa.

Kurssi sopii partiotoiminnasta yleisesti kiinnostuneille, niin partion aikuisena aloittavalle, partioon palaajille tai lastensa kautta partiosta innostuneille vanhemmille.

Tapaamisessa pääset tapaamaan muita uusia aikuispartiolaisia. Samalla herätellään hieman keskustelua partioarjesta. Onko partiotoiminta lippukunnassa lähtenyt mukavasti käyntiin? Oletko löytänyt paikkasi auringossa? Millaista on toimia nuorten tukena? Onko ilmennyt haasteita joihin haluaisit pohtia ratkaisua?

Tapaamiseen on tervetulleita kaikki aikuisena partioon liittyneet tai partioon pidemmän tauon jälkeen palanneet sekä Tervetuloa partioon -kurssin käyneet, jotka haluavat päästä tapaamaan muita vastikään partioon liittyneitä aikuisia sekä jakamaan kokemuksiaan uudesta harrastuksesta.

Ei esitietovaatimuksia.

Lisätietoja Julia Sahramäki

Kellonajat viitteellisiä ja saattavat tarkentua ilmoittautumisen jälkeen.

Yleinen kurssi-ilmoittautumis-DL ei koske Tervetuloa Partioon -kursseja. Ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen.

Ilmoittautuminen päättynyt