Tervetuloa partioon -iltakoulutus Partioasemalla

Avainsanat: tervetuloa partiooniltakoulutus

Mikä partion idea oikein on? Miksi kaikilla on huivit ja mikä rooli eri ikäryhmillä on? Kuka koko liikkeen on keksinyt ja miten sitä johdetaan? Mitä partio on aikuisen näkökulmasta? Oletko aloittamassa partiota etkä tiedä mistä aloittaa?

Mikä?

Tervetuloa partioon -kurssilla pääset sukeltamaan partion maailmaan! Tiiviiltä ja informatiiviselta kurssilta saat perustiedot partiotoiminnasta, sen historiasta ja nykyisestä partioarjesta. Lisäksi opit, kuinka partiossa toimitaan ja touhutaan turvallisesti. Koulutus sisältää Suomen Partiolaisten koulutusmoduulit Tätä on partio ja Turvallisesti partiossa.

Kenelle?

Kurssi sopii partiotoiminnasta yleisesti kiinnostuneille, riippumatta siitä aloitatko partion aikuisena, palaatko partioon aikuisena, taikka olet vain kiinnostunut partiosta esimerkiksi lastesi harrastuksen kautta. Koulutus ei sido sinua mihinkään.

Missä?

Tämä Tervetuloa Partioon-koulutus järjestetään arki-iltana pääkaupunkiseudulla klo 18.00 alkaen hyvien julkisten yhteyksien äärellä.

Ei kuulosta minulle sopivalta, olisiko muita mahdollisuuksia?

Onnistuu! Seuraavat Tervetuloa partioon -kurssit ovat tarjolla ensi vuoden puolella. Huomaathan, että kurssin voi suorittaa myös verkossa. Kustakin kurssista löytyy lisätietoa Pääkaupunkiseudun partiolaisten tapahtumakalenterista hakusanalla Tervetuloa partioon -kurssi tai hakemalla oikean päivämäärän kohdalta.

Ilmoittautuminen päättynyt