Tervetuloa partioon -verkkokurssi ja jatkot etänä

Avainsanat: koulutusevpkurssitervetuloa partioonverkkokurssietäkoulutusterkku

Mietitkö partion aloittamista tai oletko liittynyt uutena aikuisena partioon?

Nyt jutellaan meidän Tervetuloa partioon -kurssista, joka on tarkoitettu juuri sinulle.

  1. Tee Tervetuloa partioon, eli tuttavallisemmin Terkku-kurssi ensin itsenäisesti verkossa
  2. Tule sen jatkoksi linjoille juttelemaan Terkun sisällöistä ja partiosta: Pidämme Terkku-kysely- ja keskustelutunnin Teamsissa 4.2. torstaina kello 19-20.

Voit tulla mukaan linjoille, vaikka miettisitkin vielä Terkulle osallistumista tai jos olet osallistunut Terkulle tämän vuoden aikana ja jotakin pohdittavaa on herännyt matkan varrella.

Tervetuloa partioon -verkkokurssia voit tehdä osissa tai kaiken laakista. Riippuen kouluttautujasta kannattaa varata pari-kolme tuntia aikaa verkkokurssiin kokonaisuudessaan. Hyppää verkkokurssille tästä!  (Voit kirjautua sisään vierailijana tai Partio-ID:llä jos olet jäsen.)

Yllä olevasta vihreästä ilmoittautumis-painikkeesta ilmoittautumalla pääset mukaan jatkokeskusteluihin  4.2. klo 19  ja voit esittää kaikki ne kysymykset mitkä heräsivät tai kiinnostavat sinua partiossa. (Lähetämme ilmoittautuneille linkin verkkotapaamiseen. Varaa itsellesi tuolloin rauhallinen paikka, missä voit osallistua keskusteluun.)

***

Mikä partion idea oikein on? Miksi kaikilla on huivit ja mikä rooli eri ikäryhmillä on? Kuka koko liikkeen on keksinyt ja miten sitä johdetaan? Mitä partio on aikuisen näkökulmasta? Oletko aloittamassa partiota etkä tiedä mistä aloittaa?

Mikä?

Tervetuloa partioon -kurssilla pääset sukeltamaan partion maailmaan! Tiiviiltä ja informatiiviselta kurssilta saat perustiedot partiotoiminnasta, sen historiasta ja nykyisestä partioarjesta. Lisäksi opit, kuinka partiossa toimitaan ja touhutaan turvallisesti. Koulutus sisältää Suomen Partiolaisten koulutusmoduulit Tätä on partio ja Turvallisesti partiossa.

Kenelle?

Kurssi sopii partiotoiminnasta yleisesti kiinnostuneille, riippumatta siitä aloitatko partion aikuisena, palaatko partioon aikuisena, taikka olet vain kiinnostunut partiosta esimerkiksi lastesi harrastuksen kautta. Koulutus ei sido sinua mihinkään.

Missä?

Tämä Tervetuloa Partioon-koulutus tarjotaan itsenäisenä verkkokurssina ja jatkopöhinät verkossa tiistaina 4.2. klo 19.00 alkaen.

Ilmoittautuminen päättynyt