Tervetuloa partioon -kurssi Talviseminaarin yhteydessä

Avainsanat: koulutusevpkurssitervetuloa partioon

Mikä partion idea oikein on? Miksi kaikilla on huivit ja mikä rooli eri ikäryhmillä on? Kuka koko liikkeen on keksinyt ja miten sitä johdetaan? Mitä partio on aikuiselle?

Mikä?

Tervetuloa partioon -kurssilla pääset sukeltamaan partion maailmaan! Tiiviiltä kurssilta saat perustiedot partiotoiminnasta, sen historiasta ja nykyisestä partioarjesta. Lisäksi opit, kuinka partiossa toimitaan turvallisesti. Koulutus sisältää Suomen Partiolaisten koulutusmoduulit Tätä on partio ja Turvallisesti partiossa.

Talviseminaari?

Tämä kurssi järjestetään Talviseminaarin yhteydessä. Talviseminaari on kaikille piiri- ja lippukuntatoimijoille avoin tilaisuus, jossa keskustellaan kulloinkin pinnalla olevista teemoista. Päivään sisältyy runsaasti koulutusta yleisesti kiinnostavista aiheista, tällä kertaa erityisesti hyvinvoinnin näkökulmasta. Talvisemman kurssilla pääsen saman tien näkemään, millaista toimintaa Pääkaupunkiseudun partiolaiset eli paikallinen partiopiiri tarjoaa ja samalla voit tutustua jo uusiin tyyppeihin. Lisätietoa Talviseminaarin muusta sisällöstä löydät tapahtuman omasta kuvauksesta täältä Pääkaupunkiseudun partiolaisten tapahtumakalenterista. Tervetuloa mukaan!

Kenelle?

Kurssi sopii partiotoiminnasta yleisesti kiinnostuneille, riippumatta siitä aloitatko partion aikuisena, palaatko partioon aikuisena, taikka olet vain kiinnostunut partiosta esimerkiksi lastesi harrastuksen kautta. Koulutus ei sido sinua mihinkään.

Missä?

Tämä Tervetuloa Partioon-koulutus järjestetään Arcadassa, osoitteessa Jan-Magnus Janssonin aukio 1, Helsinki klo 13:00 alkaen. Koulutukseen ilmoittautuminen on välttämätöntä, jotta voimme lähettää tarkemmat ohjeet ja kutsukirjeen sähköpostiisi.

Kuulostaa liian puuduttavalta minun makuuni, voiko tämän tehdä metsässä?

Onnistuu! Vuonna 2020 järjestetään neljä Tervetuloa partioon -kurssia eri teemoilla. Valitse itsellesi sopiva! Kustakin kurssista löytyy lisätietoa tästä tapahtumakalenterista hakusanalla Tervetuloa partioon -kurssi.
– 25.1. Talviseminaarin yhteydessä, mahdollisuus osallistua myös itse seminaariin! Teemana tänä vuonna hyvinvointi. Lisätietoa Talviseminaarista saat sen omasta tapahtumakuvauksesta täältä Pääkaupunkiseudun partiolaisten tapahtumakalenterista.
– 17.5. Mahdollista suorittaa yhdessä Erätaito 0 -kurssin kanssa Nuuksiossa, metsässä! Tutustu Erätaito 0 -kurssin sisältöön sen omasta tapahtumakuvauksesta.
– 6.9. Mahdollista suorittaa yhdessä Erätaito 0 -kurssin kanssa Nuuksiossa, metsässä! Tutustu Erätaito 0 -kurssin sisältöön sen omasta tapahtumakuvauksesta.
– 1.12. Partioasemalla mukavasti. Kevyin suoritus, mutta aito kokemus suoraan pääkallopaikalta!

Tulossa