Tervetuloa partioon -kurssi sekä Erätaito 0 -kurssi

Avainsanat: koulutusevpkurssitervetuloa partioon

Mikä partion idea oikein on? Miksi kaikilla on huivit ja mikä rooli eri ikäryhmillä on? Kuka koko liikkeen on keksinyt ja miten sitä johdetaan? Mitä partio on aikuiselle?

Mikä?

Tervetuloa partioon -kurssilla pääset sukeltamaan partion maailmaan! Tiiviiltä kurssilta saat perustiedot partiotoiminnasta, sen historiasta ja nykyisestä partioarjesta. Lisäksi opit, kuinka partiossa toimitaan ja touhutaan turvallisesti. Koulutus sisältää Suomen Partiolaisten koulutusmoduulit Tätä on partio ja Turvallisesti partiossa.

Erätaito 0?

Tämän koulutuksen yhteydessä on mahdollista osallistua myös Erätaito 0 -kurssille, jossa pääset tekemään ruokaa trangialla ja harjoittelemaan muitakin metsässä tarvittavia taitoja. Erätaito 0 -kurssi on Tervetuloa partioon -kurssista erillinen, ja voit halutessasi osallistua vain toiselle. Huomaathan, että tällöin sinun tulee ilmoittautua myös vain toiselle näistä kursseista. Jos sen sijaan haluat sukeltaa suoraan partion syvään päätyyn, ilmoittaudu kumpaankin! Lisätietoja Erätaito 0 -kurssista löydät sen omasta ilmoituksesta täältä Pääkaupunkiseudun partiolaisten tapahtumakalenterista.

Kenelle?

Kurssi sopii partiotoiminnasta yleisesti kiinnostuneille, riippumatta siitä aloitatko partion aikuisena, palaatko partioon aikuisena, taikka olet vain kiinnostunut partiosta esimerkiksi lastesi harrastuksen kautta. Koulutus ei sido sinua mihinkään.

Missä?

HUOM! 6.9. koulutus järjestetään Nuuksion kansallispuiston alueella klo 9.00-12.00 siten, että koulutuksesta on mahdollisuus jäädä myös ”Erätaito 0 – Retkeilyn alkeet”-kurssille niin halutessaan iltapäiväksi.

Saapuminen sujuu parhaiten autolla tai julkisin kulkuvälinein. Tapahtuman lähestyessä saat tarkemman osallistujakirjeen, jossa selkeät ohjeet saapumiseen.

Tervetuloa partioon -koulutus aloitetaan siten, että linja-autolla saapuvat ehtivät mukaan. Varustaudu päivään säänmukaisesti ja lämpimästi – koulutuksen ajan ollaan ulkona, mutta leppoisissa merkeissä nuotiopaikan läheisyydessä.

Kuulostaa kylmältä ja märältä, voinko tehdä tämän sisätiloissa?

Onnistuu! Syyskaudella 2020 järjestetään neljä Tervetuloa partioon -kurssia eri teemoilla. Valitse itsellesi sopiva! Kustakin kurssista löytyy lisätietoa tästä tapahtumakalenterista hakusanalla Tervetuloa partioon -kurssi.

– 6.9. Mahdollista suorittaa yhdessä Erätaito 0 -kurssin kanssa Nuuksiossa, metsässä! Tutustu Erätaito 0 -kurssin sisältöön sen omasta tapahtumakuvauksesta.
– 1.12. Partioasemalla mukavasti. Kevyin suoritus, mutta aito kokemus suoraan pääkallopaikalta!

Ilmoittautuminen päättynyt