Turva-aikuisten tapaaminen: Lasten ja nuorten hyvinvointi

Avainsanat: turva-aikuinenturva-aikuisten tapaaminen

Tervetuloa turva-aikuisten tapaamiseen Partioasemalle klo 17.30-20.30. Illan aiheena on Lasten ja nuorten hyvinvointi, puhujana Mieli ry:n asiantuntija Outi Mäkinen.

Mieli ry järjestää mm. Nuoren mielen EA-koulutusta, joten illan sisällöstä on varmasti paljon ammennettavaa lippukunnan toimintaan

Iltaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki turva-aikuisen pestissä toimivat, lippukunnanjohtajat tai turva-aikuisten pestiin liittyvistä teemoista kiinnostuneet aikuiset partiolaiset. Ilmoittauduthan 28.2. mennessä niin osaamme varata materiaaleja ja purtavaa sopivasti.

Pientä evästä on tarjolla klo 17.30 ja klo 18.00 siirrymme illan aiheeseen.

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten tavoitteena on, että jokaisessa lippukunnassa on turva-aikuinen ja että turva-aikuisen pestiin on saatavilla tukea paitsi toimistolta, myös koulutuksen muodossa.