Urbaani kaupunkisuunnistus

Avainsanat: tapahtumaseikkailija

Tervetuloa Urbaaniin!

Vuoden 2020 Urbaani kaupunkisuunnistus on kaikille pääkaupunkiseudun seikkailijoille tarkoitettu tapahtuma, jossa liikutaan urbaaneissa maisemissa samalla suorittaen seikkailijaohjelman taitomerkki.

Urbaani kaupunkisuunnistus järjestetään 24.10.2020 klo 10:00-17:00. Tapahtuma alkaa Huopalahdesta. Päivän aikana seikkailijat suorittavat kotiseutu-taitomerkin*. Merkin suoritus toteutetaan siten, että se soveltuu kaikille PäPa:n seikkailijoille – oli kotikuntasi sitten Stadi, Espoo, Grani tai Vantaa! 

Kuten viime vuonna, tapahtumassa hyödynnetään julkista liikennettä kun seikkailijat suorittavat rasteja kehäradan varrella. Kaikki rastit sijaitsevat B-vyöhykkeellä ja ne voi kiertää vapaassa järjestyksessä. Osallistujat tarvitsevat HSL-vuorokausilipun, jolla voi liikkua B-vyöhykkeellä (AB, BC, ABC, ABCD)

Ilmoittautuminen tapahtuu vartioittain. Osallistumismaksu on 10€ / seikkailija. Jokaisella vartiolla tulee olla mukanaan yli 15-vuotias saattaja. Tapahtumassa valmistetaan yksi lämmin ateria. 

Jotta tapahtuma saadaan toteutettua, tarvitsemme myös apukäsiä rasteille. Jokaiselta osallistuvalta lippukunnalta tulee ilmoittaa yksi rastihenkilö / lippukunta. Rastihenkilö ei voi toimia vartion saattajana. Mikäli lippukunnastanne olisi halukkaita enemmän kuin yksi rastihenkilö, voitte laittaa viestiä tapahtuman johtajalle: niko.hellsten@partio.fi.

*tapahtumaan voi osallistua, vaikka olisitte jo suorittaneet kotiseutu-taitomerkin tai siirtyneet vuonna 2020 uudistettuun seikkailijaohjelmaan.

Ohjeet ilmoittautumiseen:

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa kuksaan.fi/34474 31.8. mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu vartioittain, eli vain yksi ilmoittautuminen per vartio! Vartion koko on 3-10 henkeä plus saattaja.

Kun ilmoitat vartion, täytä paras arvio vartion koosta. Täytä myös muut kentät, mikäli ne on sinulla tiedossa. Muussa tapauksessa merkitse kenttään esim. x. Huomaathan, että Kuksa ei anna jättää pakollisia kenttiä tyhjäksi!

Voit muokata kaikkia vartion tietoja (myös vartion koko) 4.10. saakka.