Urbaani kaupunkisuunnistus

Avainsanat: tapahtumaseikkailija

Tervetuloa Urbaaniin!

Vuoden 2020 Urbaani kaupunkisuunnistus on kaikille pääkaupunkiseudun seikkailijoille tarkoitettu tapahtuma, jossa liikutaan urbaaneissa maisemissa samalla suorittaen seikkailijaohjelman taitomerkki.

Urbaani kaupunkisuunnistus järjestetään 24.10.2020 klo 10:00-17:00. Päivän aikana seikkailijat suorittavat kotiseutu-taitomerkin*. Merkin suoritus toteutetaan siten, että se soveltuu kaikille PäPa:n seikkailijoille – oli kotikuntasi sitten Stadi, Espoo, Grani tai Vantaa! 

HUOM aikaisemmasta ilmoituksesta poiketen tapahtumassa ei käytetä julkista liikennettä. Tarkka tapahtumapaikka ilmoitetaan osallistujille mahdollisimman pian.

Ilmoittautuminen tapahtuu vartioittain. Osallistumismaksu on 10€ / seikkailija. Jokaisella vartiolla tulee olla mukanaan yli 15-vuotias saattaja. Tapahtumassa valmistetaan yksi lämmin ateria. 

Jotta tapahtuma saadaan toteutettua, tarvitsemme myös apukäsiä rasteille. Jokaiselta osallistuvalta lippukunnalta tulee ilmoittaa yksi rastihenkilö / lippukunta. Rastihenkilö ei voi toimia vartion saattajana. Mikäli lippukunnastanne olisi halukkaita enemmän kuin yksi rastihenkilö, voitte laittaa viestiä tapahtuman johtajalle: niko.hellsten@partio.fi.

*tapahtumaan voi osallistua, vaikka olisitte jo suorittaneet kotiseutu-taitomerkin tai siirtyneet vuonna 2020 uudistettuun seikkailijaohjelmaan.

Ohjeet ilmoittautumiseen:

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa kuksaan.fi/34474 31.8. mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu vartioittain, eli vain yksi ilmoittautuminen per vartio! Vartion koko on 3-10 henkeä plus saattaja.

Kun ilmoitat vartion, täytä paras arvio vartion koosta. Täytä myös muut kentät, mikäli ne on sinulla tiedossa. Muussa tapauksessa merkitse kenttään esim. x. Huomaathan, että Kuksa ei anna jättää pakollisia kenttiä tyhjäksi!

Voit muokata kaikkia vartion tietoja (myös vartion koko) 4.10. saakka.

Tapahtuman turvallisuus

  • Tapahtumassa noudatetaan THL:n ja Valtioneuvoston linjauksia, sekä Suomen Partiolaisten turvallisuusohjeita
  • Osallistujat kulkevat vartioittain, mutta muihin vartioihin on mahdollista pitää turvavälit koko tapahtuman ajan
  • Osallistujat saavat halutessaan käyttää kasvomaskia tapahtumassa
  • Tapahtumassa ei alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen käytetä julkista liikennettä

Ilmoittautuminen päättynyt