Urbaani kaupunkisuunnistus

Avainsanat: tapahtuma

Yleisen koronatilanteen vuoksi Urbaani kaupunkisuunnistus järjestetään tänä vuonna omatoimisena. Lippukunnille tarjotaan tätä varten valmis paketti.

Urbaanin kaupunkisuunnistuksen materiaalipaketti sisältää suurimman osan rasteihin tarvittavista materiaaleista, sekä rastiohjeet. Paketissa on mukana myös perinteiset Urbaani kaupunkisuunnistus hihamerkit 10kpl (8 seikkailijaa + 2 saattajaa). Tapahtuman myötä joukkue tulee suorittaneeksi liikenne-taitomerkin (itse/lpk ostettava).

Lippukunta voi tilata kerralla useamman paketin. Yhden paketin hinta on 30€. Tilaus on sitova, eikä sitä voi muokata / peruttaa 30.9. jälkeen.

Kannustamme laumoja toteuttamaan oman Urbaani kaupunkitapahtumansa lauantaina 23.10., eli alkuperäisenä päivänä, mutta halutessanne voitte siirtää tapahtuman teille paremmin soveltuvaan ajankohtaan. Voitte halutessanne (ja koronarajoitusten sallimissa rajoissa) sopia lippukunnan tai alueen yhteisestä Urbaani -päivästä, mutta materiaalit toimivat hyvin myös lauman omassa retkipäivässä. Kannustamme järjestämään Urbaanin kaupunkisuunnistuksen lippukunnan lähimaastossa.

Urbaaniin kaupunkisuunnistukseen on hyvä varata aikaa noin viisi tuntia, mutta toki voitte jakaa rastit myös useassa eri kokouksessa tehtäväksi.

Mikäli haluatte osallistua omatoimiseen Urbaaniin Kaupunkisuunnistukseen, toimi näin:

• tilaa materiaalit Kuksasta 30.9. mennessä
• nouda materiaalit Partioasemalta 15.10 alkaen
• tehkää tehtävät itsellenne sopivana ajankohtana (suositus 23.10.)