Vaellusmahdollisuus

Avainsanat: tapahtuma

Koronatilanteesta johtuen vaellus on siirretty elokuulle ja ilmoittautumisaikaa on jatkettu!

Nyt jos koskaan on helppo lähteä vaeltamaan – tai vaikka ihan vaan nauttimaan luonnosta. PäPa järjestää yhteiskuljetuksen Päijänteen kansallispuiston maastoihin. Rattoisan bussimatkan lisäksi tarjolla on mahdollisuus ennakkoiltaan (vinkkejä ja fiilistelyä), karttoihin ja kanoottien vuokraukseen. Kelventeen saareen tarjolla yhteiskuljetus.

Visit Päijänne kuvailee Kelventeen saarta: ”Päijänteen kansallispuiston sydämessä kulkeva Kelventeen harjupolku vie kulkijan kauniille hiekkarannoille, hiljaiseen metsään ja korkeiden harjujen päälle. Reitti etenee helppokulkuista polkua pitkin kauniissa harju- ja järvimaisemissa. Kelvenne on jääkauden muodostama harjusaari ja reitillä on nähtävissä paljon jääkauden jättämiä jälkiä, kuten harjuja, suppia ja suojaisia lahdenpoukamia.”

Tule siis reisaamaan yhdessä tai yksin! Ruuat, majoitusvehkeet ja muut jokainen osallistuja hankkii itse, toki apua saa tarvittaessa.

Mukaan ovat tervetulleita ensisijaisesti vaeltajat, mutta ottakaa rohkeasti yli- ja ali-ikäisetkin yhteyttä, jos reissu kiinnostaa.

Lisätietoja: Emma Vartiala, emma.vartiala@partio.fi

Ilmoittautuminen päättynyt