Valtakunnallinen akela-sampo-koulutus verkossa

Avainsanat: koulutusakelasampoverkkokurssietänä

Koulutus on täynnä. Voit ilmoittautua varasijoille tai kevään myöhemmälle kurssille. 

Onko mielessäsi käynyt mahdollisuus ottaa oma sudenpentulauma tai seikkailijajoukkue tai ryhtyä jo olemassa olevaan ryhmään apulaiseksi? Ehtikö oman piirin kurssi mennä ohi, mutta tarve koulutukselle olisi nopeasti? Eikö koko viikonlopun partiokoulutus sovi elämäntilanteeseesi?

Nyt on mahdollisuus kouluttautua akelaksi tai sammoksi kokonaan verkossa. Voit olla jo jonkin verran ryhmän kanssa toiminut partiojohtaja tai aivan uusi aikuinen partiossa. Verkkokurssilla voit keskittyä itsenäisesti niihin aiheisiin, joissa kaipaat eniten uutta osaamista ja kerrata kevyemmin itsellesi tutut asiat. Kurssi vaatii itsenäistä otetta oppimiseen, koska aikataulu on intensiivinen.

Koulutuksen esitietovaatimuksena on Tervetuloa partioon -koulutus tai vastaavat tiedot. Jos olet uusi partiossa, saat nämä esitiedot joko osallistumalla piirin tai lippukunnan järjestämään Tervetuloa partioon -koulutukseen tai tekemällä itsenäisesti partion Moodlessa Tervetuloa partioon -verkkokoulutuksen. Kirjaudu partioID:llä moodle.partio.fi. Suorittamalla kurssin huolellisesti loppuun, saat siitä Kuksaan kurssimerkinnän, jos olet partion jäsen.

Verkko-akela-sampo-koulutus alkaa iltatapaamisella verkossa to 27.1.2022 klo 18-20 ja huipentuu verkkopäivään la 12.2. klo 9-15. Välissä tehdään itsenäisiä tehtäviä Moodlessa. Molempiin yhteisiin tapaamisiin osallistuminen on pakollista, eikä niihin ole mahdollista saada korvaavia tehtäviä.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 9.1.2022

Koulutuksen hinta on 40 € ja se laskutetaan ennen kurssin alkua. Voit valita maksajaksi lippukunnan, jos olet sopinut niin.

Kerro ilmoittautumislomakkeella itsestäsi muutamalla lauseella. Oletko aloittava tai jo kokeneempi akela tai sampo? Kuinka kauan olet ollut partiossa? Millaista johtamiskokemusta sinulla on entuudestaan?

Lisätietoja koulutuksesta voi kysyä Laura Kalervolta laura.kalervo@partio.fi

Ilmoittautuminen päättynyt