Veneenohjaajakurssi (VOK)

Avainsanat: koulutus

Kurssi on suunnattu 15 vuotta täyttäneille meripartiolaisille tai purjehdustaitoisille meripartiotoiminnasta kiinnostuneille. Ennen kurssia järjestetään
tasokoe, jossa testataan valmiudet oppia kurssilla opetettavia asioita sekä perustiedot, kuten merikarttamerkit, koordinaattien mittaus merikortilla, matka-aika-nopeus -laskut ja ohjaus- ja kulkusäännöt.

Kurssilla on teoriaosuus ja käytännön osuus. Teoriaosuus suoritetaan osallistumalla kaupunki-iltoihin ja teoriaviikonloppuun sekä läpäisemällä loppukoe.

Ilmoittautumalla tähän tapahtumaan ilmoittaudut alkukokeeseen, kaupunki-iltoihin, teoriaviikonloppuun ja loppukokeeseen.

Kurssille päässeille ilmoitetaan henkilökohtaisesti alkukokeen läpäisemisestä ja kurssille pääsemisestä. Alkukoe ja loppukoe sekä kaupunki-teoriaillat järjestetään partioasemalla.

Kurssi koostuu seuraavista päivämääristä:

  • Ke 9.3. Alkukoe / Partioasema
  • Ma 21.3. Kaupunki-ilta 1 / Partioasema
  • Ti 29.3. Kaupunki-ilta 2 / Partioasema
  • Pe-Su 1-3.4. Teoriaviikonloppu / Nedergårdin kesäsiirtola
  • Ti 12.4. Loppukoe / Partioasema
  • Ti 3.5. Uusintakoe / Partioasema

Käytäntö on tarkoitettu teoriaosan hyväksytysti suorittaneille ja suoritetaan viikonlopun mittaisena purjehduksena. Käytännön osalle ilmoittautuminen ohjeistetaan loppukokeen tulosten ilmoittamisen yhteydessä. Käytännön osuus järjestetään 10-12.6

Kurssin hinta on 45 € teoriaosa + 45 € käytännön osuus. Huom. kurssihinta ei sisällä mahdollisia yhteiskuljetuksia teoriaviikonloppuun. Näistä tiedotetaan lisää, kun paikka varmistuu.

Huomaa myös preppausiltama to 2.3. – preppausta VOK alkukokeeseen sekä koulutusta kaikille siitä kiinnostuneille.

Lisätietoja kurssin sisällöistä löytyy Partion nettisivuilta.

Ilmoittautuminen päättynyt