Jäsenlehti Heppu

Piirin ajankohtaisista ilmiöistä ja tapahtumista kertoo jäsenlehti Heppu. Voit lukea uusimman Hepun sekä selata vanhoja lehtiä Issuussa. Lehteä tekevät vapaaehtoistyönä päätoimittajat sekä toimituskunta, ja toimitussihteerinä toimii piirin viestintäkoordinaattori. Ilmoita juttuvinkistä tai -ideasta lehden päätoimittajille Rasmus Helaniemelle ja Joona Aaltoselle, etunimi.sukunimi@partio.fi.

Lataa mediakortti tästä.

Vuosikertomus

Piiri julkaisee aina huhtikuussa partioviikolla vuosikertomuksen, joka kokoaa yhteen edellisen vuoden toiminnan ja talouden. Viimeisimmän vuosikertomuksemme pääset lukemaan tästä.

Lippukuntaposti

Lippukuntaposti lähetetään kaikkien lippukuntien ilmoittamille postin saajille, usein lippukunnanjohtajalle tai sihteerille sekä toimikuntien puheenjohtajille. Vuonna 2017 lippukuntaposti ilmestyy 6 kertaa. Lippukuntapostit on koostettu tänne.

Piirin toimintakalenteri

Piirin toimintakalenteri julkaistaan syksyisin aina seuraavalle vuodelle. Kalenteri pitää sisällään piirin koulutusten ja tapahtumien ajankohdat, hallinnon aikataulut ja muut tärkeät päivämäärät. Vuoden 2017 toimintakalenteria pääset tarkastelemaan tästä.