Jäsenlehti Heppu

Heppu on neljä kertaa vuodessa printtinä ja jatkuvasti verkossa ilmestyvä Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n jäsenlehti. Lehti postitetaan suoraan kaikkien jäsenmaksun maksaneiden partiolaisten lisäksi pääkaupunkiseudun kirjastoihinnuorisotaloille ja seurakuntiin.  

Heppu uutisoi journalistisella otteella pääkaupunkiseudun ajankohtaisista partioasioista, lippukuntien kuulumisista, käynnissä olevista hankkeista sekä muista merkittävistä partioon liittyvistä aiheista. Printtilehden kohderyhmänä ovat erityisesti samoajat ja nuoret aikuiset eli 1530 vuotiaat. Verkossa ja sosiaalisessa mediassa julkaistavat sisällöt on kohdistettu erityisesti tarpojille ja nuorille aikuisille eli 1230-vuotiaille.  

Hepulla on kaksi vapaaehtoisena työskentelevää päätoimittajaa ja lehden toimituskuntaan kuuluu noin kymmenen nuorta toimittajaa. Lehtien sisältö suunnitellaan toimituskokouksessa noin 2,5 kuukautta ennen ilmestymistä. Mikäli sinulla on juttuvinkki, ole ajoissa suoraan yhteydessä päätoimittajiin. Heppuun tulevat mainokset ja ilmoitukset voi lähettää suoraan Hepun taittajalle. Yhteystiedot löytyvät viimeisimmän lehden ensimmäiseltä sivulta. Kaikki lehdet ovat luettavissa näköislehtinä Issuu-palvelussa: issuu.com/heppu

Vuosikertomus

Piiri julkaisee aina huhtikuussa partioviikolla vuosikertomuksen, joka kokoaa yhteen edellisen vuoden toiminnan ja talouden. Viimeisimmän vuosikertomuksemme pääset lukemaan tästä.

Lippukuntaposti

Lippukuntaposti on lippukuntien johtajistoa varten koottu tietopaketti, johon kootaan kuusi kertaa vuodessa lippukuntaa ja sen toimintaa koskevia asioita.  Paperiversio postitetaan lippukunnan jäsenrekisteri Kuksaan merkitsemälle postinsaajalle. Sähköinen versio lähetetään lippukunnan postinsaajan lisäksi myös lippukunnanjohtajalle, pestijohtajalle, ohjelmajohtajalle, lippukunnanjohtajan apulaiselle sekä valmentajille ja piirineuvoston jäsenille ja varajäsenille.  Lippukuntapostit on koostettu tänne.

Piirin toimintakalenteri

Piirin toimintakalenteri julkaistaan syksyisin aina seuraavalle vuodelle. Kalenteri pitää sisällään piirin koulutusten ja tapahtumien ajankohdat, hallinnon aikataulut ja muut tärkeät päivämäärät. Kuluvan vuoden 2018 toimintakalenteria pääset tarkastelemaan tästä. Ensi vuotta pääset suunnittelemaan toimintakalenterin 2019 avulla!