Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n toimisto
Partioasema, 2. krs (Töölönkatu 55, 00250 Helsinki)
puh: (09) 8865 1200
papa.toimisto(ät)partio.fi

AUKIOLOAJAT

Toimisto on poikkeuksellisesti kokonaan suljettuna perjantaina 25.11.

PäPan asiakaspalvelu on avoinna ma-to kello 9–16 ja pe 9–14. Katso tarkemmat tiedot alta:

  • Asiakaspalvelu Partioaseman toisessa kerroksessa on avoinna tiistaista torstaihin. Käytäthän kasvomaskia Partioasemalla vieraillessasi ja pidäthän omalta osaltasi huolen riittävän etäisyyden säilymisestä muihin Partioasemalla oleviin henkilöihin.
  • Fyysinen asiakaspalvelu on kiinni maanantaisin ja perjantaisin, jolloin palvelu tapahtuu puhelimitse ja sähköpostilla.

Huomioithan, että iso osa toimiston työntekijöistä työskentelee ainakin osan viikosta etänä. Jos haluat tavata jonkun tietyn työntekijän, sovithan siitä hänen kanssaan etukäteen.

PIIRIN KÄMPPIEN AVAIMET

Piirin kämppien avaimet ovat noudettavissa toimiston aukioloaikoina. Noutoajankohta kannattaa sopia etukäteen.

SOSIAALISEN MEDIAN KANAVAT

Facebook: Paakaupunkiseudun Partiolaiset
Twitter: @partiokuuluu
Instagram: @partiokuuluukaikille
YouTube: Partio Kuuluu Kaikille
SnapChat: @partiolaiffii
LinkedIn: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset

LASKUTUSOSOITE

Paperilaskut: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry, PL 64103, 01051 LASKUT
Verkkolaskut: 003702136139
Välittäjä: 003708599126 (OpenText)
Y-tunnus: 0213613-9

Toimihenkilöt

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)partio.fi. Yksittäisten toimihenkilöiden loma-ajat löydät alta. Huomioithan, että asiakaspalvelun aukioloajat löydät ylempää.

Aluejohtaja
Mimmu Mannermaa

puh. 040 132 7088
Mimmun vastuulla on piiritoimiston henkilökunnan johtaminen. Mimmun tehtäviin kuuluu muun muassa piirihallituksen ja -neuvoston asioiden valmistelu ja toimeenpano. Myös suhteet piirin ulkopuolisiin tahoihin ja eri sidosryhmiin hoituvat Mimmun kautta. Pääkaupunkiseudun lisäksi Mimmu vastaa henkilöstöjohtamisesta Uudenmaan Partiopiiri ry:n, Pohjanmaan Partiolaiset ry:n ja Lapin Partiolaiset ry:n osalta.

 

Järjestökoordinaattori, jäsenpalvelu
Marika Toivonen 

puh. (09) 8865 1200
Marikan pääasiallinen tehtävä on asiakaspalvelu: tilaisuuksiin ilmoittautuminen ja peruutukset, kurssikirjeet ja pyydettäessä todistusten tekeminen, kokoustilojen varaukset, piirin kämppien avaimet, sovitut monistus- ja postituspalvelut sekä adventtikalenterikampanja.

 

Järjestökoordinaattori, koulutus ja vapaaehtoistuki
Päivi ”Antsa” Anttonen 

puh. (09) 8865 1217
Antsan tehtäviin kuuluvat piirin koulutus- ja aikuisryhmä sekä näiden toimintojen sekä kurssien kehittäminen yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Antsalta voit myös kysyä pj-valtakirjoihin liittyvistä asioista ja esimerkiksi Piirin pyörteisiin -koulutuksista.

 

Viestinnän asiantuntija
Nina Saarikangas

puh. 0400 655 456

Ninan tehtäviin kuuluu piirin sisäisen ja ulkoisen viestinnän koordinointi ja kehittäminen yhdessä viestinnästä vastaavien luottamushenkilöiden kanssa.

 

Kiinteistövastaava
Timo Pääskynkivi 

puh. 050 511 2606
Piirin kiinteistöjä hallinnoi ja ylläpitää Pääkaupunkiseudun Partiosäätiö. Lisätietoa varattavista kämpistä löydät
täältä.

 

Järjestökoordinaattori, aluetyö 
Aino Valkama

puh. 040 455 4244
Ainon vastuulla on espoolaisten ja kauniaislaisten partiolippukuntien tukeminen. Espoon Partiotuen alueella toimii 43 lippukuntaa, joissa on lähes 4 400 jäsentä.

 

Järjestökoordinaattori, aluetyö
Anna Majava

puh. 044 748 1792
Annan vastuulla on vantaalaisten ja uusimaalaisten (Tuusula, Järvenpää, Mäntsälä, Pornainen, Sipoo ja Kerava) partiolippukuntien tukeminen sekä Uudenmaan Partiopiirin aluetyön luottamushenkilöiden tukeminen. Anna on Vantaan aluejärjestön eli Partiokannus ry:n työntekijä.

Järjestökoordinaattori, aluetyö
Reetta Siltanen

puh. 040 832 7073
Reetan työtehtäviin kuuluvat aluetiimien sekä helsinkiläisten lippukuntien (Etelä, Länsi, Keski ja Pohjoinen) tukeminen sekä aluetyö. Reettaan voi olla myös yhteyksissä Turvallisesti yhdessä -koulutukseen, lastensuojeluun ja vapaaehtoisten rikostaustaselvityksiiin liittyvissä kysymyksissä.

Järjestökoordinaattori, aluetyö
Anna Järvinen

puh. 044 270 0575
Annan työtehtäviin kuuluu helsinkiläisten lippukuntien (Itä, Koillinen, Kaakko) tukeminen sekä kasvuun ja moninaisuuteen liittyvät teemat.

 

Järjestökoordinaattori, ohjelma
Jenni Lehtonen

puh. 040 451 9137

Jenni organisoi, valmistelee ja tukee piirin ohjelma- ja koulutustapahtumien järjestämistä. Jenniltä saa myös vihjeitä partiotoimintaan, ja hän osaa kertoa piirin eri kursseista ja koulutustarjonnasta. Lisäksi Jennille kuuluvat ansiomerkkiasiat.

Vaikuttamistyön asiantuntija
Riikka Nenonen

puh. 044 218 4344

Riikan tehtäviin kuuluu lippukuntien toimintaedellytyksien tukemiseen liittyvät asiat yhteistyössä piirin johdon, kaupunkien järjestökoordinaattorien ja aluejohtajan kanssa. Piirin kaupunkikehitystoimikunnan, yhteiskuntasuhdetoimikunnan ja Kestävästi päpassa -ryhmän tukeminen kuuluu Riikalle ja häneltä saatkin apua seurakuntayhteistyöhön, koloon tai muihin sidosryhmiin liittyviin kysymyksiin. Riikan vastuulla on myös partiossa valtakunnallinen kirkkoyhteistyö.

Talous- ja hallintopäällikkö
Simo Pynnönen
puh. 050 304 4044

Simo vastaa Pääkaupunkiseudun Partiolaisten talouden suunnittelusta, seurannasta ja analysoinnista. Hän toimii myös Pääkaupunkiseudun Partiosäätiön sekä Kai, Eeva ja Aarne Vähäkallion muistosäätiön asiamiehenä.

Kirjanpitäjä
Ira Lavonen
puh. 044 766 0671

Pääkaupunkiseudun partioyhteisön taloushallintopalveluista vastaa Suomen Partiolaisten talous- ja tukipalvelut. Ira vastaa keskusjärjestössä Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n, Pääkaupunkiseudun Partiosäätiön, Leirikesä ry:n, Espoon Partiotuki ry:n, Partiokannus ry:n ja Kai, Eeva ja Aarne Vähäkallion Muistosäätiön taloushallintopalveluista.