Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n toimisto
Partioasema, 2. krs (Töölönkatu 55, 00250 Helsinki)
puh: (09) 8865 1200
papa.toimisto(ät)partio.fi

AUKIOLOAJAT

PäPan asiakaspalvelu on avoinna tammikuussa jälleen ma-to kello 9–16 ja pe 9–14. Katso tarkemmat tiedot alta:

 

  • Partioaseman kokoustilat ovat suljettuina 31.1.2021 saakka. Partioasema on verrattavissa nuorisotilaan, jotka on suositeltu suljettaviksi. Partioasemalla voi vierailla ainoastaan erikseen sovittaessa.
  • Asiakaspalvelu on avoinna Partioseman toisessa kerroksessa tiistaista torstaihin.
  • Fyysinen asiakaspalvelu on kiinni maanantaisin ja perjantaisin, jolloin palvelu tapahtuu puhelimitse ja sähköpostilla.

Huomioithan, että iso osa toimiston työntekijöistä työskentelee toistaiseksi osan viikosta etänä. Jos haluat tavata jonkun tietyn työntekijän, sovithan siitä etukäteen.

Poikkeuksia aukioloaikoihin: Piirin toimisto  on suljettuna 13.-19.1.

PIIRIN KÄMPPIEN AVAIMET

Piirin kämppien avaimet ovat noudettavissa toimiston aukioloaikoina. Noutoajankohta kannattaa sopia etukäteen.

SOSIAALISEN MEDIAN KANAVAT

Facebook: Paakaupunkiseudun Partiolaiset
Twitter: @partiokuuluu
Instagram: @partiokuuluukaikille
YouTube: Partio Kuuluu Kaikille
SnapChat: @partiolaiffii
LinkedIn: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset

LASKUTUSOSOITE

Paperilaskut: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry, PL 523 00026 Basware
Verkkolaskut: 003702136139
Välittäjä: Basware (BAWCFI22)
Y-tunnus: 0213613-9

Toimihenkilöt

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)partio.fi.

Toiminnanjohtaja
Mimmu Mannermaa
puh. 040 132 7088
Mimmu toimii toimiston esimiehenä. Mimmun tehtäviin kuuluu muun muassa piirihallituksen ja -neuvoston asioiden valmistelu ja toimeenpano. Suhteet piirin ulkopuolisiin tahoihin hoituvat Mimmun kautta.

 

Toimistosihteeri
Marika Toivonen 
puh. (09) 8865 1200
Marikan pääasiallinen tehtävä on asiakaspalvelu: tilaisuuksiin ilmoittautuminen ja peruutukset, kurssikirjeet ja pyydettäessä todistusten tekeminen, kokoustilojen varaukset, piirin kämppien avaimet, sovitut monistus- ja postituspalvelut sekä adventtikalenterikampanja.


Järjestökoordinaattori

Hanna Suomi
puh. 044 270 0575
Hannan toimenkuvaan kuuluvat sidosryhmätyö, päättäjäviestintä sekä kolotoimikunnan tukeminen. Kolotoimikunnan tavoitteena on esimerkiksi uusien alueiden partiokoloihin liittyvät kysymykset sekä kolotiloihin liittyvien kumppanuuksien kehittäminen.


Lippukuntakoordinaattori

Larissa ”Laija” Olasvuori
puh. 050 547 30 90
Laijan työtehtäviin kuuluvat aluetiimien sekä helsinkiläisten lippukuntien tukeminen sekä aluetyö. Laijaan voi olla myös yhteyksissä Turvallisesti yhdessä -koulutukseen, lastensuojeluun ja vapaaehtoisten rikostaustaselvityksiiin liittyvissä kysymyksissä.


Viestintäkoordinaattori 

Johanna ”Jonska” Junkkari
puh. (09) 8865 1213
Jonskan tehtäviin kuuluu piirin sisäisen ja ulkoisen viestinnän koordinointi ja kehittäminen yhdessä viestinnästä vastaavien luottamushenkilöiden kanssa.

 

 

Vapaaehtoistyön koordinaattori
Päivi ”Antsa” Anttonen 
puh. (09) 8865 1217
Antsan tehtäviin kuuluvat piirin koulutus- ja aikuisryhmä sekä näiden toimintojen sekä kurssien kehittäminen yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Antsalta voit myös kysyä pj-valtakirjoihin liittyvistä asioista ja esimerkiksi Piirin pyörteisiin -koulutuksista.


Ohjelmakoordinaattori

Ia Poikulainen
puh. 040 451 9137
Ia organisoi, valmistelee ja tukee piirin ohjelma- ja koulutustapahtumien järjestämistä. Ialta saa myös vihjeitä partiotoimintaan, ja hän osaa kertoa piirin eri kursseista ja koulutustarjonnasta. Lisäksi Ialle kuuluvat ansiomerkkiasiat.

 

Markkinointikoordinaattori
Linnea ”Nea” Eerola
puh. (09) 88651222
Nea vastaa piirin markkinoinnista. Nea suunnittelee, toteuttaa ja koordinoi piirin vaikuttaja- ja tapahtumamarkkinointia sekä koordinoi ja tuottaa sisältöä erityisesti sosiaalisen median kanaviin. Nea tukee lippukuntia markkinointiin liittyvissä asioissa ja markkinointimateriaalien varauksissa.

 

Kiinteistövastaava
Timo Pääskynkivi 

puh. 050 511 2606
Piirin kiinteistöjä hallinnoi ja ylläpitää Pääkaupunkiseudun Partiosäätiö. Lisätietoa varattavista kämpistä löydät
täältä.

 

 

Lippukuntakoordinaattori (Espoon Partiotuki)
Aino Valkama
puh. 040 455 4244
Ainon vastuulla on espoolaisten ja kauniaislaisten partiolippukuntien tukeminen. Espoon Partiotuen alueella toimii 43 lippukuntaa, joissa on lähes 4 400 jäsentä.

 

Lippukuntakoordinaattori (Partiokannus ry)
Anna Majava
puh. 044 7481792
Annan vastuulla on vantaalaisten partiolippukuntien tukeminen ja hän on Vantaan aluejärjestön eli Partiokannus ry:n työntekijä.

 

 

Talouspäällikkö
Johanna Kanerva

puh. 09 8865 1172

Johanna toimii talouspäällikön sijaisena 1.1.-15.8.2021, ja vastaa koko pääkaupunkiseudun partioyhteisön talouden suunnittelusta ja raportoinnista. Talouspäällikön tehtävien lisäksi Johanna toimii Pääkaupunkiseudun Partiosäätiön sekä Kai, Eeva ja Aarne Vähäkallion muistosäätiön asiamiehenä.

 

Kirjanpitäjä
Raine Salminen
puh. 044 491 0730

Pääkaupunkiseudun partioyhteisön taloushallintopalveluista vastaa Suomen Partiolaisten talous- ja tukipalvelut. Raine vastaa keskusjärjestössä Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n, Pääkaupunkiseudun Partiosäätiön, Leirikesä ry:n, Espoon Partiotuki ry:n, Partiokannus ry:n ja Kai, Eeva ja Aarne Vähäkallion Muistosäätiön taloushallintopalveluista.