Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n toimisto
Partioasema, 2. krs (Töölönkatu 55, 00250 Helsinki)
puh: (09) 8865 1200
papa.toimisto(ät)partio.fi

AUKIOLOAJAT

PäPan asiakaspalvelu Partioseman toisessa kerroksessa on 3.8.2020 alkaen avoinna ma-to kello 9–16 ja pe 9–14. Huomioithan, että osa toimiston työnteköistä työskentelee toistaiseksi osan viikosta etänä. Jos haluat tavata jonkun tietyn työntekijän, sovithan siitä etukäteen.

Poikkeuksia aukioloaikoihin: asiakaspalvelu on suljettuna 27.28.8.

PIIRIN KÄMPPIEN AVAIMET

Piirin kämppien avaimet ovat noudettavissa toimiston aukioloaikoina.

SOSIAALISEN MEDIAN KANAVAT

Facebook: Paakaupunkiseudun Partiolaiset
Twitter: @partiokuuluu
Instagram: @partiokuuluukaikille
YouTube: Partio Kuuluu Kaikille
SnapChat: @partiolaiffii
LinkedIn: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset

LASKUTUSOSOITE

Paperilaskut: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry, PL 523 00026 Basware
Verkkolaskut: 003702136139
Välittäjä: Basware (BAWCFI22)
Y-tunnus: 0213613-9

Toimihenkilöt

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)partio.fi.

Toiminnanjohtaja
Mimmu Mannermaa
puh. 040 132 7088
Mimmu toimii toimiston esimiehenä. Mimmun tehtäviin kuuluu muun muassa piirihallituksen ja -neuvoston asioiden valmistelu ja toimeenpano. Suhteet piirin ulkopuolisiin tahoihin hoituvat Mimmun kautta.

 

 

Toimistosihteeri
Marika Toivonen
puh. (09) 8865 1200
Marikan pääasiallinen tehtävä on asiakaspalvelu: tilaisuuksiin ilmoittautuminen ja peruutukset, kurssikirjeiden lähettäminen ja pyydettäessä todistusten tekeminen, kokoustilojen varaukset, piirin kämppien avaimet, sovitut monistus- ja postituspalvelut sekä adventtikalenterikampanja.

 

Järjestökoordinaattori
Riikka Nenonen
puh. 044 218 4344
Riikan toimenkuvaan kuuluvat muun muassa kolotoimikunnan ja yhteiskuntasuhdetoimikunnan tukeminen. Kolotoimikunnan tavoitteena on esimerkiksi uusien alueiden partiokoloihin liittyvät kysymykset sekä kolotiloihin liittyvien kumppanuuksien kehittäminen.

 

Lippukuntakoordinaattori
Larissa ”Laija” Olasvuori
puh. 050 547 30 90
Laijan työtehtäviin kuuluvat aluetiimien sekä helsinkiläisten ja vantaalaisten lippukuntien tukeminen sekä aluetyö. Laija on Vantaan aluejärjestön eli Partiokannus ry:n työntekijä. Laijaan voi olla myös yhteyksissä Turvallisesti yhdessä -koulutukseen ja lastensuojeluun liittyvissä kysymyksissä.

 

Lippukuntakoordinaattori
Johanna ”Jonska” Junkkari
puh. (09) 8865 1213
Jonskan työtehtäviin kuuluu pääkaupunkiseutulaisten lippukuntien kasvun ja moninaisuuden tukeminen. Jonskan työtehtäviin kuuluu myös sisupartiotoiminnan kehittäminen yhdessä moninaisuusryhmän kanssa.

 

 

Vapaaehtoistyön koordinaattori
Päivi ”Antsa” Anttonen
puh. (09) 8865 1217
Antsan tehtäviin kuuluvat piirin koulutus- ja aikuisryhmä sekä näiden toimintojen sekä kurssien kehittäminen yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Antsalta voit myös kysyä pj-valtakirjoihin liittyvistä asioista ja esimerkiksi Piirin pyörteisiin -koulutuksista.

 

Ohjelmakoordinaattori
Ia Poikulainen
puh. 040 451 9137
Ia organisoi, valmistelee ja tukee piirin ohjelma- ja koulutustapahtumien järjestämistä. Ialta saa myös vihjeitä partiotoimintaan, ja hän osaa kertoa piirin eri kursseista ja koulutustarjonnasta. Lisäksi Ialle kuuluvat ansiomerkkiasiat.

 

Viestintäkoordinaattori
Susanna ”Suski” Mikander
puh. 040 450 1759
Suskin vastuulla on Pääkaupunkiseudun Partiolaisten sisäinen ja ulkoinen viestintä. Suski suunnittelee, toteuttaa, analysoi ja kehittää viestintää piirin kaikissa eri kanavissa ja toimii jäsenlehti Hepun toimituspäällikkönä.

 

Markkinointikoordinaattori
Linnea ”Nea” Eerola
puh. (09) 88651222
Nea vastaa Pääkaupunkiseudun Partiolaisten markkinoinnista. Nea suunnittelee, toteuttaa ja koordinoi piirin vaikuttaja- ja tapahtumamarkkinointia, markkinointimateriaaleja sekä tuottaa sisältöä erityisesti sosiaalisen median kanaviin. Nea tukee lippukuntia markkinointiin liittyvissä asioissa ja markkinointimateriaalien varauksissa.

 

Kiinteistövastaava
Timo Pääskynkivi

puh. 050 511 2606
Piirin kiinteistöjä hallinnoi ja ylläpitää Pääkaupunkiseudun Partiosäätiö. Lisätietoa varattavista kämpistä löydät
täältä.

 

 

Lippukuntakoordinaattori (Espoon Partiotuki)
Aino Valkama
puh. 040 455 4244
Ainon vastuulla on espoolaisten ja kauniaislaisten partiolippukuntien tukeminen. Espoon Partiotuen alueella toimii 43 lippukuntaa, joissa on lähes 4 400 jäsentä.

 

 

Talouspäällikkö
Aleksi Harmokivi (lomalla 1.7.–9.8.)
puh. 040 451 9158
Aleksi vastaa koko pääkaupunkiseudun partioyhteisön talouden suunnittelusta ja raportoinnista. Aleksi toimii lisäksi Pääkaupunkiseudun Partiosäätiön asiamiehenä ja kiinteistövastaavan esimiehenä. Aleksin tontille kuuluvat myös piiritoimiston it- ja työsuojeluasiat.

 

Kirjanpitäjä
Johanna Kanerva
puh. 09 8865 1172
Pääkaupunkiseudun partioyhteisön taloushallintopalveluista vastaa Suomen Partiolaisten talous- ja tukipalvelut. Johanna vastaa keskusjärjestössä Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n, Pääkaupunkiseudun Partiosäätiön, Leirikesä ry:n, Espoon Partiotuki ry:n,
Partiokannus ry:n ja Kai, Eeva ja Aarne Vähäkallion Muistosäätiön taloushallintopalveluista.