Tee päivän hyvä työ – lahjoita lapselle harrastus

Jokainen nuori tarvitsee tolkullista tekemistä ja ryhmän, johon kuulua. Kuitenkin joka kolmas nuori jättää harrastuksen aloittamatta, koska rahat eivät riitä.

Tule kanssamme muuttamaan maailmaa hitusen paremmaksi! Sinun tuellasi on iso merkitys – maksamalla yhden partiolaisen jäsenmaksun mahdollistat lapselle harrastuksen, jossa hän oppii tekemällä uusia asioita ja pääsee toimimaan luonnossa yhdessä ystävien kanssa. Harrastuksen, joka kannustaa häntä kasvamaan yhteiskunnan aktiiviseksi jäseneksi. Harrastuksen, jossa ei ole vilttiketjua. Harrastuksen, joka voi olla lapselle viikon kohokohta.

Tukesi käytetään jäsenmaksuvapautuksiin, jotka myönnetään hakijoille taloudellisista, terveydellisistä tai sosiaalisista syistä. Vapautuksilla halutaan varmistaa myös vähävaraisten perheiden lasten mahdollisuus harrastaa partiota.

Tukemalla nuorten mahdollisuutta harrastaa rakennat kanssamme turvallista pääkaupunkiseutua, jossa lapsilla ja nuorilla on hyvä olla, jossa kannamme ilolla vastuuta yhteisistä asioista ja pidämme huolta toisistamme. Keräyksellä on voimassa oleva rahankeräyslupa nro RA/2016/508.

Verkkokauppa: Lahjoita lapselle harrastus 

Kuva: © Johanna Junkkari